Transportatorul de mărfuri TTS încheie un contract de transport cu Liberty Galați, în valoare de 31 milioane euro pentru trei ani

Redacția aug. 25, 2023 0 comentarii
Transport Trade Services, TTS

TTS, unul dintre cei mai mari transportatori de mărfuri pe ape interioare din bazinul Dunării, anunță că a încheiat un contract de furnizare servicii transport cu Liberty Galați, potrivit unui document publicat la Bursa de Valori București (BVB).

„TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) S.A. (“TTS” sau ”Societatea”) informează că au fost încheiate cu Liberty Galați S.A. două contracte de furnizare servicii transport, cu o valoare cumulată mai mare decât pragul de raportare de 65.604.122 RON (10% din cifra de afaceri netă înregistrată de TTS în anul 2022)”, potrivit documentului de la BVB.

Potrivit documentului, valoarea estimată a contractului este de 31 milioane euro (155 milioane lei), fiind pe o perioadă de trei ani.

Valoarea contractuală a fost estimată plecând de la ipoteza că întreaga cantitate contractată de beneficiari va fi realizată efectiv, în calcul fiind utilizate tarifele de bază agreate de părți prin contract, se mai arată în document.

Foto: BVB, Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *