Tranzacția prin care furnizorul italian de servicii IT Engineering Ingegneria Informatica preia compania Be Shaping the Future, aprobată de Consiliul Concurenței

Redacția dec. 13, 2022 0 comentarii
digitalizare, calculator, cod, programare

Consiliul Concurenței a aprobat tranzacția prin care Engineering Ingegneria Informatica S.p.A. preia compania Be Shaping the Future S.p.A., potrivit unui comunicat de presă.

Engineering Ingegneria Informatica S.p.A, Italia, este deținută de Bain Capital Investors, LLC și Neuberger Berman Group, LLC din S.U.A și furnizează servicii IT (consultanță, implementare, Business Process Outsourcing etc.) pentru diverse industrii și care își desfășoară activitatea aproape exclusiv în Italia.

Be Shaping the Future S.p.A., Italia, face parte din grupul de companii Be. Grupul Be este prezent în România prin Be Think Solve Execute RO S.R.L, care oferă servicii de consultanță IT.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Sursa foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *