Tranzacție majoră pe piața internă: Coca-Cola a cumpărat de la Heineken jumătate din acțiunile platformei online de distribuție Stockday

Carmen Radu mart. 31, 2021 0 comentarii
logo stockday sursa companie

Coca-Cola HBC România a cumpărat de la Heineken România jumătate din acțiunile deținute de producătorul de bere la compania care operează platforma de distribuție online business-to-business Stockday, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene, care a aprobat tranzacția.

Ca urmare a tranzacției, Stockday își va extinde protofoliul și va include portofoliul Coca-Cola, care produce și distribuie mai multe branduri de băuturi răcoritoare și ape minerale.

Stockday este o platformă B2B, parte a grupului Heineken, care vinde băuturi pentru locațiile Retail și HORECA din București, Cluj, Constanța, Prahova. Până acum, Stockday vindea doar bere și cidru – adică produsele din portofoliul Heineken.

Comisia Europeană a analizat tranzacția și a concluzionat că nu există riscuri la adresa competiției din piața românească a distribuției de băuturi pentru sectorul horeca.

Foto: Logo Stockday

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.