Twitter lucrează la o funcţie pentru publicarea articolelor lungi, care includ multimedia

Redacția iul. 19, 2023 0 comentarii
Twitter

Elon Musk a anunţat că Twitter va avea în curând o funcţie pentru publicarea articolelor lungi şi complexe, care includ şi diferite elemente multimedia, transmite News.ro.

Twitter lucrează la o facilitate care le va permite jurnaliştilor şi altor categorii profesionale să posteze articole complexe şi foarte lungi, a anunţat şeful companiei, Elon Musk.

Musk, în stilul caracteristic, nu a oferit detalii despre viitoarea facilitate, însă este clar că funcţia de publicare a articolelor va fi diferită de cea dedicată în prezent însemnărilor.

Nu se ştie nici cât de lungi vor putea fi materialele publicate astfel. În prezent, utilizatorii obişnuiţi pot include într-o postare doar 280 de caractere, în vreme ce abonaţii Blue sunt limitaţi la 10.000 de caractere.

Din scurtul anunţul făcut de Musk, funcţia pentru publicarea articolelor pare să semene cu o platformă de publishing, precum Medium.

Articolele ar aduce pe Twitter texte mai lungi, ceea ce înseamnă mai multe informaţii pentru antrenarea limbajelor lingvistice, iar Elon Musk tocmai şi-a anunţat o nouă companie de inteligenţă artificială, numită xAI.

Sursă foto: Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *