Un furnizor de servicii și soluții software integrate de HR lansează un ebook dedicat digitalizării resurselor umane

contract, interviu Sursa foto: Pexels

Smartree HRTech, divizia de inovare în tehnologie pentru procesele de HR, anunță lansarea ebook-ului Digitalizarea ca punct de pornire pentru schimbarea în HR, dedicat digitalizării resurselor umane, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit companiei, materialul, elaborat de specialiștii Smartree, abordează tematici și oferă soluții pentru subiecte precum: 

  • Cele mai importante provocări cu care se confruntă departamentele de HR;
  • Impactul digitalizării și automatizării în atingerea obiectivelor la nivel de companie;
  • Aspectele de avut în vedere în alegerea unei soluții software HCM pentru departamentul de Resurse Umane.

Potrivit sursei citate, profesioniștii din industrie, fie că este vorba despre recrutare, retenție sau chiar Employer Branding, pot accesa insight-uri valoroase referitoare la generația Z, nevoia angajaților de flexibilitate și impactul beneficiilor extra-salariale asupra moralului și eficienței echipelor.

„Companiile înțeleg importanța digitalizării proceselor de business pentru eficientizarea a tot ceea ce înseamna procese specifice de HR. Cu ajutorul tehnologiei, specialiștii de HR pot pune pe primul loc în activitatea lor obiective strategice precum îmbunătățirea profitabilității companiei sau dezvoltarea organizației. De asemenea, digitalizarea are impact și în rândul angajaților, mai ales pe zonele de engagement și retenție. Iar pentru a veni în sprijinul digitalizării și dezvoltării partenerilor noștri, am adus într-un singur ebook cunoștințele experților Smartree,” declară Alexandra Peligrad, CEO al Grupului Smartree.  

Compania transmite că departamentului de resurse umane la nivel de organizație rămâne cel mai puțin digitalizat, deși poate aborda numeroase oportunități pentru automatizare. Astfel, provocarea specialiștilor din HR este trecerea de la eficiență la urmărirea de obiective strategice și implementarea tehnologiei pentru a le atinge. 

Sursa foto: Pexels

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *