Un nou brand de haine intră pe piața din România. Compania turcească de îmbrăcăminte Jimmy Key va deschide primul magazin în luna august

haine, imbracaminte, shopping, magazin Sursa foto: Pixabay

Retailerul de fashion Jimmy Key din Turcia, cu o experiență de peste 30 de ani în comercializarea articolelor de îmbrăcăminte pentru femei, va deschide primul magazin din România în prima jumătate a lunii august, în cadrul centrului comercial ParkLake Shopping Center din București, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit comunicatului de presă, România este a patra destinaţie pentru brandul Jimmy Key, compania fiind majoritar prezentă în Turcia. Jimmy Key a crescut exponențial de-a lungul anilor și s-a impus ca un brand de renume în Turcia, cu 60 de magazine independente.

„Conform strategiei de expansiune globală, Jimmy Key a decis să deschidă primul magazin în România, în ParkLake, planificat pentru lansare în prima jumatate a lunii august. Deschiderea primului magazin din România marchează o piatră de hotar semnificativă pentru Jimmy Key, iar brandul este încântat să aducă stilul caracteristic și spiritul modei pe această nouă piață. În concluzie, suntem recunoscători pentru sprijinul și cooperarea oferite de echipa Cushman & Wakefield Echinox pe durata primei noastre lansări pe piață și abia așteptăm să ajungem la cât mai mulți pasionați de modă din întreaga lume. Astfel, intrarea lui Jimmy Key pe piața din România este un pas important pentru brand și o dovadă a succesului său. Cu planuri de a deschide mai multe magazine în țară în următorii câțiva ani, Jimmy Key doreste să devină un lider intre brandurile de modă din România și regiunea SEE și, de-a lungul timpului, la nivel global. Ne asumăm cu mândrie să punem semnătura Jimmy Key în moda viitorului”, spune Elvan UNLUTURK, Președinte Consiliu de Administrație Jimmy Key.

Compania transmite că în următorii cinci ani plănuiește să deschidă peste zece magazine în România, conform strategiei sale globale. Brandul își propune să devină un lider de fashion în regiune, cu magazine în Turcia, Cipru, Azerbaidjan, Emiratele Arabe Unite și Arabia Saudită.

Jimmy Key este un brand turcesc de îmbrăcăminte pentru femei, fondat în 1997. Compania-mamă, Sun Tekstil, creează colecții de articole de îmbrăcăminte și țesături pentru cei mai mari retaileri din lume de mai bine de 35 de ani. Parte dintr-un grup cu multa experienta, Jimmy Key creează colecții în tendințe și sustenabile. 

Sursa foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *