VIDEO Cum arată autostrada ,,demolată” A 10 Sebeș-Turda la o lună și jumătate de la închiderea circulației. Pizzarotti a primit încă 60 de zile pentru lucrări

A 10 Sebeș Turda Pizzarotti

Constructorul Pizzarotti (Italia) a primit o prelungire cu 60 de zile, respectiv până la începutul lunii mai pentru reparațiile Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, lotul 1 în zona Alba Iulia Nord. La doi ani de la deschiderea circulației, carosabilul s-a tasat pe sensul spre Cluj Napoca din cauza unei acumulări de apă ,,care nu putea fi prevăzută”, potrivit expertizei tehnice, deși inițial se lua în calcul și o eroare de execuție. Apa care s-a scurs transversal spre exteriorul autostăzii a spălat terasamentul și a dus la fisurarea carosabilului.

,,Demolarea” sectorului de autostradă a început în primele zile din februarie cu închiderea circulației pentru 30 de zile, restricție prelungită cu încă două luni. Reparațiile autostrăzii se fac pe cheltuiala constructorului, în perioada de garanție acesta fiind al doilea caz de autostradă închisă pentru reparații la puțin timp după inaugurare.

Imagini din dronă cu lucrările de consolidare au fost publicate de Ziarul Unirea :
Constructorul Pizzarotti din Italia lucrează și pe primul lot al Autostrăzii A7 secțiunea Ploiești-Buzău unde înregistrează întârzieri încă de la deschiderea șantierului și este în cursa pentru primul lot al Autostrăzii A 0 București Nord, lot contestat.

Comentarii

  1. Pizzarotti bușeste lucrari “din cauza unei acumulări de apă ,,care nu putea fi prevăzută”.
    Cum o sa faca ăștia lotul Dumbrava-Mizil de pe A 7?
    Varza!
    Reziliați tot cu Pizzarotti!🤔

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *