VIDEO Google va cumpăra o clădire de birouri din Manhattan cu 2,1 miliarde de dolari

google

Google va cumpăra o clădire de birouri din Manhattan, New York City pe care va plăti 2,1 miliarde dolari. Clădirea are o suprafață de aproximativ 121.000 de metri pătrați.

Aceasta este cea mai mare tranzacție imobiliară care implică o clădirere de birouri, din SUA, de la începutul pandemiei, și una dintre cele mai mari din istorie, potrivit datelor Wall Street Journal.

În vară, Google a anunțat că își va construi un nou centru în Silicon Valley, pe un teren achiziționat în 2018, cu aproape 390 milioane dolari.

Proiectul companiei include cinci clădiri care vor fi folosite în special de divizia R&D.

De asemenea, Google a anunțat azi că peste 5.000 de școli din aproape 2.500 de localități din România utilizează Google Classroom, ceea ce reprezintă aproximativ 80% din școlile din România.

Numărul școlilor care utilizează Google Classroom a crescut de aproape 20 de ori de la începutul pandemiei, în primăvara lui 2020, arată datele companiei.

Soluția a câștigat rapid teren, pe fondul restricțiilor impuse în perioada pandemiei și a noilor forme de predare – online și hibrid.

La acest început de an școlar, Google Classroom are elemente noi: începând din această toamnă, profesorii vor putea da mai ușor teme către clase diferite, iar elevii vor avea la dispoziție aplicația Classroom Android în modul offline, ceea ce înseamnă că vor putea să-și facă teme de pe telefon, chiar dacă sunt offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *