VIDEO ”Veniți și spuneți oamenilor că de mâine nu mai au job” – terasele din Centrul Vechi al Bucureștiului s-au închis la ora 18.00

politie terase Centrul vechi restrictii G4 Foto: Poliști verificând terasele din centrul Capitalei / G4Media.ro

Terasele, restaurantele și magazinele din tot Bucureștiul s-au închis duminică seară la ora 18.00, în prima zi cu noile restricții impuse din cauza creșterii numărului de infectări. Administratorii și angajații teraselor din Centrul Vechi reclamă efectul noilor restricții asupra afacerilor.

”Veniți dumneavoastră și spuneți-le oamenilor că de mâine nu mai au job”, a declarat administratoarea unui local, criticând lipsa susținerii din partea guvernului pentru afacerile afectate. Ea a spus că, indiferent de restricții, chiriile și ratele trebuie plătite în continuare.
Un alt administrator de terasă a pus la boxe în semn de protest imnul „Deșteaptă-re, române”Context. Începând de duminică, 28 martie, toate restaurantele, terasele și magazinele din București închid la ora 18.00 în week-end și la ora 21.00 în timpul săptămânii, ca urmare a deciziei de sâmbătă a Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgență. Dacă rata de infectare pe 14 zile va crește peste 7,5 cazuri la mia de locuitori, localurile vor trebui închise la ora 18.00 și în timpul săptămânii.

Foto: Poliști verificând terasele din centrul Capitalei / G4Media.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *