Vodafone, Economedia și Oxygen continuă proiectul special despre tehnologie cu „Povești de Succes din România”

Redacția mai 17, 2023 1 comentarii
economedia-featured-default

Vodafone, Economedia și Oxygen continuă proiectul special despre tehnologie, care devine acum „Povești de Succes din România”. Proiectul subliniază modul în care tehnologia aduce plus-valoare în afacerile dezvoltate de antreprenori români.

Proiectul va include o serie de interviuri cu antreprenori de marcă din România, precum Răzvan Ștefănescu (Cupio), Cristina Bâtlan (Musette) sau Mirela Maria Bondar (ArchivIT).

Totodată, proiectul va include știri zilnice care au ca subiect digitalizarea și tehnologia și modul în care acestea ajută companiile românești.

„Fără tehnologie nu am fi reușit nici 50% din ce am reușit până acum”, spune Răzvan Ștefănescu, fondator Cupio. Compania folosește tehnologie pentru a administra zecile de mii de produse de pe site și pentru a comunica cu clienții prin SMS sau printr-o centrală telefonică virtuală.

„Tehnologia la Musette înseamnă 80% din ceea ce avem”, spune și Cristina Bâtlan, fondatoare Musette.

ArchivIT gestionează prin tehnologie 1,6 milioane de cutii cu documente.

Proiectul special este dezvoltat cu compania de telecomunicații Vodafone şi agenţia de PR Oxygen.

„În afaceri, să fii deschis înseamnă mai mult decât un semn pe ușă. Înseamnă să lași noutăţile să te ajute. Iar pentru Vodafone Business, să fim deschiși la nou înseamnă să construim alături de tine, să inovăm și să îţi oferim soluţii de tehnologie pentru a te ajuta cu adevărat în afaceri”, transmit reprezentanții Vodafone.

Prima ediție a proiectului special derulat în parteneriat cu Vodafone și Oxygen a inclus de asemenea interviuri cu companii românești care s-au digitalizat.

Citește AICI un interviu cu Răzvan Crișan, fondatorul restaurantului Kane și inițiatorul unei plaforme de susținere a antreprenorilor locali.

Citește AICI un interviu cu fondatorul unei clinici veterinare pentru animale exotice sau neconvenționale, o afacere susținută de digitalizare.

Toate materialele publicate până în prezent în cadrul primei ediții a proiectului pot fi citite AICI.

Comentarii

  1. Ce-i drept, oficial, PrePay-ul de la Vodafone bate Orange la curul gol . Sa va fie rusine, Orange. Nu intru in detalii ca stiu ei mai bine. Bani aruncati dar n-avem de ales. Oricum e oligopol. N-are timp Codruta de ei. 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *