Volkswagen va lansa în 2025 o mașină electrică cât VW Polo, de 24.000 de euro, denumită probabil ID2

Redacția mart. 9, 2022 0 comentarii
vw, id life

Vehiculul electric low-cost pe care îl pregătește Volkswagen, prezentat ca conceptul în stil crossover ID Life la Salonul auto de la München din septembrie, va fi produs la Wolfsburg, și se pare că designul mașinii va fi modern pentru a atrage clienții tineri care doresc un vehicul extrem de conectat în gama de 20.000 de euro, potrivit Automobilwoche.

Sursele spun că noua mașină, care urmează să fie lansată în 2025, este de așteptat să se numească ID2. Va fi un hatchback cu cinci uși, cu o amprentă asemănătoare cu cea a VW Polo, dar cu spațiul interior al unui compact precum Golf. SUV-ul mic ID2 X va urma în 2026, potrivit surselor.

Un purtător de cuvânt al VW a declarat pentru Automotive News Europe că ID Life a fost „extrem de bine primită” intern și extern de la debut. Nu există planuri pentru un nou concept, a spus purtătorul de cuvânt.

Marca VW a lansat deja sau va lansa în curând vehiculele electrice cu baterie ID3, ID4, ID5 și ID Buzz. Gama sa de vehicule electrice va fi extinsă cu încă șase modele până în 2027. Acestea includ un sedan electric de dimensiuni medii care va debuta luna viitoare la Salonul auto de la Beijing.

Sursa foto: Volkswagen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *