Xiaomi a lansat primul său telefon pliabil care poate tipări imagini cu ajutorul unei imprimante portabile

xiaomi mix flip Sursa foto: Facebook/Xiaomi

Xiaomi a lansat primul său telefon pliabil care are capacitatea de a imprima imagini instantaneu, folosind o imprimantă portabilă vândută separat, relatează CNBC.

Preţul Mix Flip porneşte de la 5.999 de yuani (825 USD), a anunţat compania. Precomenzile au început vineri, iar livrările vor fi efectuate de marţi.

Imprimanta portabilă costă 499 de yuani (68 USD), inclusiv cu hârtie foto.

Analize Economedia

Donald Trump
Colaj bani lei Marcel Ciolacu
Bani, investitie, economii
Marcel Ciolacu, premier
Incredere
constructii, locuințe, bloc, muncitori, șantier
cristian mihai ciolacu, nepotul premierului
Emil Boc, Sorin Grindeanu
Ministerul Energiei Sursa foto Peter Szijjarto
tbb foto event
productie, fabrica
Donald Trump, Trumponomics
euro, moneda, bancnote, bani
bani, finante, lei, financiar, deficit
Mugur Isarescu, guverantorul BNR
Azomures
inflatie bani echilibru balanta
452710313_472208142236025_2821867466000769013_n
Mugur Isărescu, Banca Națională a României, BNR
tineri joburi IUF- The International University Fair
crestere economica, grafic
bani, lei, moneda
noii directori de la Transelectrica - Economedia
crestere economica grafic calcule foto pexels-pixabay
retea electrica - Transelectrica
Ford Courier Craiova Otosan (1)
Schaeffler Romania 1
investitii bani
Nokian+Tyres+Romania+factory+1st+tire+02
Elena Deacu

Compania chineză a lansat, de asemenea, cea mai recentă versiune a telefonului său pliabil, Mix Fold 4, la acelaşi preţ ca versiunea anterioară, la 8.999 de yuani.

La lansarea produsului, fondatorul Xiaomi, Lei Jun, a descris modul în care Mix Fold 4 ar putea gestiona traducerea simultană cu o limbă pe fiecare parte a ecranului. Dar el nu a vorbit despre alte capacităţi de inteligenţă artificială.

El a avertizat, de asemenea, că livrările pentru imprimanta portabilă sunt insuficiente.

Compania a lansat la sfârşitul lunii martie prima sa maşină electrică, sedanul SU7, la un preţ mai mic decât cel al Model 3 de la Tesla.

Lei a declarat, vineri, că livrările cumulate au depăşit 30.000 de vehicule şi că se aşteaptă să livreze 100.000 de maşini până în noiembrie, cu o lună mai devreme decât a anunţat anterior.

Compania şi-a dublat luna trecută turele la 16 ore pe zi la fabrica sa din sudul Beijingului pentru a satisface cererea mai mare, potrivit unui membru al personalului.

Fabrica are aproximativ 2.000 de muncitori umani şi aproximativ 700 de roboţi.

Lei a spus că actualizările SU7 din august vor permite controlul vocal din exterior. El a petrecut prima parte a evenimentului de trei ore ţinând al cincilea discurs anual.

În discursul din acest an a explicat modul în care sancţiunile SUA asupra companiei, în ianuarie 2021, au determinat consiliul de administraţie al Xiaomi să-i ceară lui Lei să se gândească la opţiuni, cum ar fi construirea unei maşini, în cazul în care nu ar mai putea vinde smartphone-uri.

El a spus că a decis să facă acest lucru şi a avertizat consiliul de administraţie că va necesita cheltuieli de 10 miliarde de dolari. El a spus că a refuzat ofertele timpurii de investiţii de la capitaliştii de risc care evaluează o afacere de maşini de sine stătătoare la 10 miliarde de dolari.

Xiaomi a făcut apel la sancţiunile SUA în 2021 şi a fost eliminată de pe lista neagră în mai a acelui an. Lei a anunţat vineri că Xiaomi îşi propune în următorul deceniu să aibă cea mai rapidă maşină electrică cu patru uşi, care să participe la circuitul de curse Nurburgring din Germania, cu teste pentru o nouă versiune de maşină de curse SU7 începând din octombrie.

Zeekr, deţinută de Geely, a lansat în octombrie 2023 o versiune limitată, inspirată de F1, a maşinii sale electrice 001.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia: