Lanțul de magazine wellness Holland & Barrett va deschide, în parteneriat, 120 de magazine în România, Grecia și Bulgaria

press-releases-banner Sursa foto: Holland & Barrett

Holland & Barrett, activ în retailul wellness, a intrat în parteneriat cu grupul Fourlis, care va deschide magazine în Grecia, România și Bulgaria. Grupul Fourlis este una dintre cele mai importante companii de retail și bunuri de larg consum din Grecia și Balcani, Cipru, Bulgaria, România și Turcia. Ei operează magazine în aceste teritorii pentru mărci de top precum Ikea, Intersport și Athlete’s Foot.

„Suntem încântați să facem din starea de bine un mod de viață pentru și mai mulți oameni, aducând gama de produse Holland & Barrett și consilierea expertă de top la nivel mondial noilor clienți din Grecia, România și Bulgaria prin parteneriatul nostru strategic cu Fourlis Group Suntem deja destinația de sănătate și wellness pentru clienții din toate piețele noastre de peste mări, așa că suntem încrezători că oferta noastră multicanal în Grecia, Bulgaria și România se va dovedi a fi la fel de popular. H&B devine rapid un adevărat brand global, cu produse H&B disponibile în magazine și online în 18 țări din întreaga lume, cu mai multe planificate pentru viitor”, spune Alex Dower, Chief Commercial Officer, Holland & Barrett.

Obiectivul grupului grec e să devină lider în sectorul sănătății și wellness în Grecia, România și Bulgaria și are intenția de a deschide 120 de magazine Holland & Barrett în timp, primele magazine și un site web Holland & Barrett lansându-se simultan în 2022.

Potrivit Profit.ro, lanțul de magazine Holland & Barrett a fost fondat în 1870, și are o rețea de peste 1.600 de magazine în 18 țări din întreaga lume, inclusiv peste 800 de magazine în Marea Britanie și Irlanda.

Sursa foto: Holland & Barrett

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *