OFICIAL. UMB a câștigat și loturile de mijloc ale Autostrăzii Buzău – Focșani. Dacă nu vor fi contestații, va construi „cap-coadă” toți cei 83 de kilometri

A 7 Buzău - Focşani Captură Video CNAIR

Constructorul român UMB a câștigat și licitația pentru execuția loturilor de mijloc ale Autostrăzii Buzău – Focșani, loturile 1 și 4 de la „capetele” autostrăzii fiind deja atribuite grupului de firme condus de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu. Astfel, informațiile pe surse publicate pe forumul Pro Infrastructura se confirmă (detalii aici).

Loturile 2 și 3 au o lungime totală de 67 kilometri, o durată de execuție de 26 de luni, dar contractele pot fi semnate doar dacă în termen de 10 zile nu se depun contestații. Valoarea totală este de aproape 3 miliarde de lei, finanțare prin PNRR, a transmis directorul general CNAIR, Cristian Pistol.

„Încă aproape 70 de km din A7 (secțiunea Buzău – Focșani), finanțați prin PNRR, au constructor desemnat! După semnarea contractului ASOCIEREA SA & PE CONSTRUCT SRL – SPEDITION UMB SRL – TEHNOSTRADE SRL – INTERTRANSCOM IMPEX SRL are la dispoziție 26 de luni și 2,77 miliarde de lei (fără TVA) pentru a finaliza lucrările pe tronsoanele 2 și 3 ale autostrăzii Buzău-Focșani. Tronsonul 2 (Vadu Pașii – Râmnicu Sărat) are o lungime de 30,8 km și o valoare de 1,31 miliarde de lei (fără TVA), iar contractul include construcția a 12 poduri printre care se numără Podul peste Râmnicu Sărat și DN22. Tronsonul 3 (Râmnicu Sărat – Mândrești Munteni) are o lungime de 36,1 km și o valoare de 1,46 miliarde de lei (fără TVA), iar pe acest tronson vor fi construite 18 poduri și un pasaj, printre care se numără Podul peste DJ 205R și peste pârâul Ramna”, arată CNAIR.

Pentru Lotul 2, Vadu Pașii – Râmnicu Sărat 30,8 km
➡️ Asocierea BOG’ART SRL – TODINI COSTRUZIONI GENERALI S.p.A. – S.C. TANCARD S.R.L. (Romania – Italia – Romania)
➡️ Asocierea MAVGO HOLDIN S.R.L. – S.C. DANLIN XXL S.R.L (Romania)
➡️ Asocierea S.C. SA & PE CONSTRUCT S.R.L. – S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. – S.C. INTERTRANSCOM IMPEX S.R.L. (Romania)
➡️ Asocierea NUROL INŞAAT VE TICARET ANONIM ŞIRKETI – MAKYOL INŞAAT SANAYI TURIZM VE TICARET ANONIM ŞIRKETI (Turcia)
➡️ Kolin Insaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.S. (Turcia)
➡️ Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. (Tekfen Construction & Installation Co., Inc.) (Turcia)
➡️ TASYAPI INSAAT TAAHHUT SANAYI VE TICARET A.S. (Turcia)
Pentru Lotul 3, Râmnicu Sărat – Mândrești Munteni 36,1 km. 
➡️ ASOCIEREA S.C. DANLIN XXL S.R.L. – S.C. MAVGO HOLDING S.R.L. (Romania)
➡️ KOLIN INSAAT TURIZM SANAYI VE TICARET A.S. (Turcia)
➡️ ASOCIEREA NUROL INŞAAT VE TICARET ANONIM ŞIRKETI – MAKYOL INŞAAT SANAYI TURIZM VE TICARET ANONIM ŞIRKETI (Turcia)
➡️ ASOCIEREA SC SA & PE CONSTRUCT SRL – S.C. SPEDITION UMB S.r. L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. – S.C. INTERTRANSCOM IMPEX S.R.L. (Romania)
➡️ TEKFEN İNŞAAT VE TESISAT A.Ş. (TEKFEN CONSTRUCTION & INSTALLATION CO., INC.) (Turcia)
Contractele pentru loturile 1 și 4 ale Autostrăzii Buzău – Focșani au fost semnate cu UMB la începutul lunii, constructorul urmând să intre în șantier, cel mai probabil luna viitoare după emiterea ordinului pentru începerea lucrărilor.

Captură Video CNAIR

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *