AFM: Dosarele din Casa Verde Fotovoltaice vor fi încărcate în sistemul informatic până pe 11 februarie

Redacția ian. 12, 2022 0 comentarii
casa panouri solare fotovoltaice Sursa foto Pixabay (2)

Toate dosarele din programul Casa Verde Fotovoltaice vor fi încărcate în sistemul informatic al Administrației Fondului pentru Mediu (AFM) până la data de 11 februarie, a anunțat miercuri instituția.

„Am planificat instalatorii pentru depunerea dosarelor pentru Programul Casa Verde Fotovoltaice. Mâine revenim cu detalii referitoare la procedura depunerii. Am primit 45.614 de dosare. Până pe 11 februarie, vom avea toate dosarele încărcate în sistemul nostru informatic”, arată instituția, pe pagina de Facebook.

Decizia programării la depunerea documentelor în aplicaţie a fost luată după ce platforma a cedat la ultima încercare de la lansa programul.

Președintele AFM, Lorand Arpad, a precizat, de asemenea, că bugetul programului va fi suplimentat pentru a fi finanțați toți cei eligibili/aprobați.

Administraţia Fondului pentru Mediu a anunţat, la finalul lunii decembrie, modificarea Ghidului de finanţare a Programului Casa Verde Fotovoltaice, după eşecul sesiunii din 22 decembrie.

A fost introdusă o nouă etapă prin care instalatorii validaţi au posibilitatea să identifice solicitanţii eligibili în baza documentelor pe care aceştia le-au încărcat. De asemenea, va exista un calendar de depunere a documentelor în aplicaţie, pentru a garanta funcţionarea acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *