Aplicația tazz by eMag lansează “spații virtuale de întâlnire” și va putea livra în parcuri sau la festivaluri

festival, Electric Castle Sursa foto: Electric Castle, Facebook

Aplicația tazz by eMag va avea funcție nouă: serviciul lansează “spații virtuale de întâlnire”, care permit preluarea comenzilor de oriunde din orașele în care este prezent, prin plasarea unui „pin” pe hartă. Astfel, nu va mai fi necesară introducerea unei adrese fixe, cu stradă și număr. În funcție de locul în care se află, aplicația tazz by eMAG va genera automat cea mai apropiată adresă pentru livrare. În perioada 6-15 august, tazz by eMAG merge atât la Bonțida, cât și la Cetățuie, pentru a livra mâncare în interiorul festivalului Electric Castle care se desfășoară în județul Cluj.

„Noua generație are nevoie de mai multă flexibilitate, iar tinerii caută soluții care să îi ajute să profite la maximum de timpul pe care îl au. Datorită investițiilor pe care le-am făcut în dezvoltarea aplicației, acum suntem pregătiți să livrăm oriunde, chiar și în zonele în care este greu de identificat o adresă fizică, cum ar fi în parc. Prin lansarea „punctelor virtuale” de întâlnire, clienții scapă de presiunea de a găsi o adresă bine definită la care să aștepte livratorul atunci când au nevoie de ceva și nu sunt acasă”, a spus Alin Șerban, CEO tazz by eMAG.

Participanții la Electric Castle vor putea comanda produse direct de la food court în Bonțida, iar la Cetățuie vor putea profita de ofertele speciale din categoria dedicată din aplicație, livrate în niște puncte fixe, semnalizate offline în cadrul festivalului, prin casete luminate.

Sursa foto: Electric Castle, Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *