Christophe Chamboncel va conduce divizia hotelieră a Niro Investment Group

Christophe Chamboncel Sursa foto: niro investment group

Niro Investment Group l-a numit pe Christophe Chamboncel în funcția de Director al Diviziei de Proiecte hoteliere și Dezvoltare. Acesta va coordona echipele de dezvoltare și operațiuni hoteliere din cadrul grupului Niro. El va oferi sprijin și expertiză sectorială în multiplicarea la nivel de Grup a oportunităților de afaceri oferite de fiecare linie de business și va oferi consiliere cu privire la riscurile asociate atât proiectelor existente cât și noilor oportunități de afaceri.

„Mă bucur să mă alătur echipei NIRO Investment Group, o companie care își extinde tot mai mult prezența pe piața hotelieră prin proiecte îndrăznețe și de amploare. Împărtășim aceeași viziune cu privire la potențialul enorm pe care îl au dezvoltarea și gestionarea activelor și investițiile în hoteluri de afaceri. Prin experiența și expertiza acumulate în industria ospitalității îmi doresc să contribui la dezvoltarea proiectelor actuale și la valorificarea viitoarelor oportunități de afaceri”, a spus Christophe Chamboncel, Director al Diviziei de Proiecte hoteliere și Dezvoltare în cadrul NIRO Investment Group.

Christophe Chamboncel are peste 25 de ani de experiență în industria hotelieră, concentrându-se în principal pe zona de operațiuni și dezvoltare și pe branduri în dezvoltare în Africa și Europa de Est. Înainte de a se alătura echipei Niro Investment Group, a deținut funcția de Vicepreședinte Management Operațiuni pentru sud-estul Europei în cadrul grupului Accor, fiind responsabil pentru toate operațiunile din România și din SEE. Acesta a condus peste 50 de hoteluri, asigurând excelența și profitabilitatea operațiunilor în domenii cheie precum servicii, engagement, creșterea veniturilor, dezvoltare, pre-opening și în relațiile cu partenerii de afaceri și proprietarii hotelurilor, atât cele gestionate de grupul Accor, cât și cele operate în regim de franciză.

Niro Investment Group deține un portofoliu de proiecte care însumează 500.000 mp construiți și investiții în valoare de peste 400 de milioane de euro. Printre proiectele dezvoltate și administrate de Niro Investment Group se află cel mai mare hub comercial din sud-estul Europei – Dragonul Roșu, clădiri de birouri, proiecte rezidențiale și hoteluri.

Compania a investit în mai multe proiecte hoteliere de amploare în ultimii ani, precum redeschiderea Grand Hotel du Boulevard și deschiderea primului Swissôtel din România, parte a Grupului Accor, unul dintre cele mai importante grupuri hoteliere la nivel mondial, proiecte care însumează o investiție totală de aproximativ 85 de milioane de euro.

Primul proiect presupune transformarea unei clădiri istorice emblemă a Bucureștiului, Grand Hotel du Boulevard, în hotel de lux și afilierea sa la lanțul hotelier exclusivist Corinthia. Proiectul se află într-o fază avansată de execuție, deschiderea hotelului fiind programată în decembrie 2022.

Swissôtel este un proiect greenfield de lux dezvoltat în zona Expoziției din București. Cu o înălțime de 85 m, acesta va fi cel mai înalt hotel din România și va avea o suprafață construită de peste 30.000 mp, 224 de camere și apartamente, 207 locuri de parcare dintre care 193 în subteran și 2 restaurante dintre care unul la ultimul etaj.

Hotelul va dispune de asemenea de cea mai mare sală de conferințe cu o suprafață de 546 mp, o capacitate de 455 de persoane și 5 săli de ședință separate, de piscină semi-olimpică, sală de fitness și un centru spa de lux. Deschiderea hotelului este programată pentru ultimul trimestru al anului 2023.

 

Sursa foto: niro investment group

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *