Cîțu: FMI, estimări WOW pentru România în 2021! Cea mai bună perioadă pentru romani abia începe

G4Media mai 28, 2021 0 comentarii
Florin-Citu-2

Premierul Florin Cîțu scrie, într-o postare pe Facebook, că estimările FMI pentru România sunt ”WOW” și că începe ”cea mai bună perioadă pentru români”. Fondul Monetar Internațional prognozează o creștere economică a României în acest an de 7% și arată că ”revenirea economică a României pare a fi cea mai rapidă în rândul țărilor UE începând din trimestrul 4 al anului 2020”, potrivit unui comunicat al instituției. De asemenea, FMI prognozează un deficit fiscal în 2021 de 6,8% din PIB, sub ținta de deficit bugetar stabilită de autorități, de 7,2% din PIB.

Redăm mai jos integral postrea premierului Florin Cîțu:

”FMI, estimări WOW pentru România în 2021! Felicitări români!

FMI estimează o creștere economică în 2021 de 7% (cu 3 pp peste estimările inițiale) și un deficit bugetar de 6.8% (vs.7.2% estimare inițială).

FMI CONFIRMĂ, România are cea mai mare creștere economică din UE.

Rezultatul reformelor implementate începe să se vadă. Romania merge în direcția buna.

Am estimat că măsurile pe care le luăm în aceasta guvernare vor duce la cea mai bună perioadă pentru economia României din ultima sută de ani. Așa o să fie.

Cea mai bună perioadă pentru romani abia începe. Mă voi asigura că urmează cel puțîn 8 ani de guvernare pe principii liberale. Iar de rezultatele acestei guvernări vor beneficia toți românii. ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.