Clubhouse va fi disponibilă pe Android la nivel mondial în această săptămână

clubhouse aplicatie mobil

Rețeaua socială audio Clubhouse a anunțat duminică că își va extinde aplicația Android la nivel mondial în această săptămână, la câteva zile după lansarea unei versiuni beta pentru utilizatorii din SUA, scrie Tech Crunch.

Startupul – susținut de A16z, Tiger Global și DST Global și evaluat la aproximativ 4 miliarde de dolari – a transmis că va lansa marți aplicația Android în Japonia, Brazilia și Rusia, în Nigeria și India trei zile mai târziu și în restul lumii până vineri după-amiază.

Clubhouse a fost lansată inițial ca aplicație exclusiv pentru iPhone. Aplicația a câștigat repede popularitate anul trecut, atrăgând mai multe vedete, politicieni, investitori și antreprenori.

Startup-ul a început să dezvolte aplicația Android la începutul acestui an și a început să testeze versiunea beta în această lună. La începutul acestei luni, startup-ul a anunțat că disponibilitatea pe Android a fost cea mai solicitată caracteristică a produsului.

Lansarea globală a Clubhouse pe Android vine într-un moment în care zeci de firme de tehnologie, inclusiv Facebook, Twitter, Discord, Spotify, Reddit și LinkedIn, fie și-au lansat ofertele similare, fie au anunțat planuri de a face acest lucru.

Clona Twitter a Clubhouse-ului, numită Spaces, a devenit unul dintre cei mai mari concurenți.

Startupul continuă să mențină un sistem de invitații pentru noii utilizatori, spunând că aceasta face parte din efortul său de „a menține creșterea”.

Citește și: Clubhouse: punctul de start al altor idei sau o idee total nouă? Cum protejezi o idee revoluționară

Sursa Foto: Unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *