CNAB pune în funcțiune echipamente de aer condiționat, după amenda de 10.000 de lei dată de Protecția Consumatorilor din cauza defecțiunilor la sistemul de ventilație

Aeroportul Otopeni Sursa foto: CNAB

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) anunță că, la aeroportul Henri Coandă, au fost puse în funcțiune două echipamente suplimentare de aer condiționat care să rezolve situația apărută în urma avariei produse la sistemul de aer condiționat din zona de îmbarcare a aerogării Plecări, potrivit unui comunicat de presă.

Alte două echipamente vor fi puse în funcțiune la noapte.În plus, un echipament de mare capacitate va fi pus în funcțiune miercuri, 3 iulie iar un altul pe 4 iulie.

Prestatorul de servicii de mentenanță pentru sistemul de aer condiționat a fost penalizat, întrucât nu a asigurat condițiile climatice din terminal, prevăzute în contract.

Miercuri, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a anunţat, printr-un comunicat, că sistemul de climatizare al Aeroportului Internaţional Henri Coandă a fost afectat de o avarie importantă, în special, zona de îmbarcare.

Sursa foto: CNAB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *