Compania românească de IT Connections Consult semnează un contract de 25,1 milioane lei pentru digitalizarea Ministerului Justiției

computer digitalizare bani

Compania românească de transformare digitală Connections Consult anunță semnarea unui contract de 25,1 milioane lei pentru digitalizarea Ministerului Justiției, potrivit unui raport publicat la Bursa de Valori București (BVB).

„Connections Consult SA, in calitate de asociat Lider, anunta semnarea unui contract cu Ministerul Justitiei pentru livrarea de echipamente hardware si software de baza, necesare pentru virtualizarea si centralizarea aplicatiei ECRIS 4 si implementarea Dosarului Electronic National – echipamente de procesare si stocare”, potrivit documentului de la BVB.

Potrivit documentului, suma totală a serviciilor, echipamentelor, software livrate de Connections Consult este de 25,1 milioane lei plus TVA, iar marja așteptata este de 8 %. Soluția va fi livrată pâna în octombrie 2023.

Comentarii

  1. Spala banii. Magistratii au devenit experti in falsificarea si distrugerea probelor si dosarelor atat digitale cat si cu sina la comanda mafiei politice. Arunca pisica pe jandarmi si recomanda partilor ca nu are rost se mai judece. Examenul lichelei CCR Stan Gheorghe pentru a deveni judecator constitutional a fost ,,spalarea” unui dosar penal de distrugere deschis de MAI (Berechet).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *