Dezvoltatorul Forty Management vrea să autorizeze cel mai înalt bloc turn de locuințe din București, de 122 metri, aproape de Fântâna Miorița

Royal Suites lake view Sursa foto: Forty Management

Forty Management intenționează să dezvolte un proiect rezidențial exclusivist, Central District Royal Suites, cu o valoare de piață estimată la 76 milioane de euro. Proiectat sub forma unui turn înalt de 122 metri, Central District Royal Suites va fi cel mai înalt ansamblu  de locuințe din România. Compania a demarat procedura de autorizare a proiectului imobiliar.

Proiectul companiei conduse de omul de afaceri Lucian Azoiței va fi amplasat pe un teren de 3.000 mp, situat lângă Fântâna Miorița și va oferi 34 de apartamente de lux în 3 configurații: apartament pe 1 etaj complet, duplex pe jumătate de etaj și penthouse-uri pe 2 etaje.

Acesta se află între două lacuri, cu vedere spre parcul Herăstrău. În vecinătate se află spații culturale și artistice precum Villa Minovici – Muzeul de artă populară, Muzeul de Artă Apuseană sau Gara Regală Băneasa.

Analize Economedia

salariu, bani, lei
turcia, ankara, steag, flag, drapel, istanbul, alegeri
bani, lei, bancnote, cash, numerar
bursa, indice bursier, investitii, scadere, grafic
bursa, indice bursier, investitii, scadere, grafic
inflatie bani echilibru balanta
la veterinar
camioane UMB autostrazi
Donald Trump
Colaj bani lei Marcel Ciolacu
Bani, investitie, economii
Marcel Ciolacu, premier
Incredere
constructii, locuințe, bloc, muncitori, șantier
cristian mihai ciolacu, nepotul premierului
Emil Boc, Sorin Grindeanu
Ministerul Energiei Sursa foto Peter Szijjarto
tbb foto event
productie, fabrica
Donald Trump, Trumponomics
euro, moneda, bancnote, bani
bani, finante, lei, financiar, deficit
Mugur Isarescu, guverantorul BNR
Azomures
inflatie bani echilibru balanta
452710313_472208142236025_2821867466000769013_n
Mugur Isărescu, Banca Națională a României, BNR
tineri joburi IUF- The International University Fair
crestere economica, grafic
bani, lei, moneda

Central District Royal Suites va beneficia de o arhitectură unică, soluții tehnice de cel mai înalt nivel și o galerie de artă publică ce susține artiștii contemporani români. Proiectul va integra întregul teren în spațiile publice învecinate ce vor fi reconfigurate. Fațada galeriei de artă publică permite deschiderea spațiului spre exterior, unindu-se astfel cu grădina pentru a oferi un loc adecvat pentru artă și evenimente artistice mari.

“Conceptul arhitectural al clădirii se concentrează pe calități oferite de cele mai exclusiviste proiecte rezidețiale din lume, precum priveliști unice, înălțimea spațiului, lumină naturală, materiale premium, autonomie energetică și tehnologie legată de confort. Volumul și geometria clădirii, în spirală, oferă o vedere unică pentru fiecare locuință. Terasele generoase permit fiecărui apartament o deschidere de 270°. Acest proiect pune Bucureștiul pe harta proiectelor emblematice moderne” spune Traian Bompa, arhitect principal Sane Architecture.

Central District Royal Suites va fi o clădire autonomă pasivă din punct de vedere energetic. Fațada este realizată dintr-un amestec de piatră compozită neagră și panouri fotovoltaice care, în combinație cu sisteme geotermale și o izolație termică generoasă la exterior, asigură sustenabilitatea proiectului.

Ansamblul rezidențial oferă facilități, precum piscină semiolimpică, o sală de sport și o zonă de fitness, o zonă de spa cu saună, masaj și hammam, un cigar lounge, o zonă pentru degustare de vinuri, o sală de audiție cu studio de înregistrări, spații de depozitare personală și un sistem de parcare automatizat cu valet parking.

Parterul va găzdui zona de recepție, galeria de artă, spații de lucru și întâlniri, un bar, un salon și o bibliotecă pentru rezidenți.

Conceptul a fost realizat de Sane Architecture, un studio de arhitectură cu sediul la Paris, ale cărui proiecte au fost recunoscute în mai multe competiții internaționale. Compania, fondată în 2013 de către arhitecții români Christina Chelarescu și Traian Bompa, are o bogată experiență în domeniile arhitecturii, economiei și artei.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia: