Dezvoltatorul imobiliar Element Industrial a atras o finanțare de 23 de milioane de euro de la Alpha Bank pentru dezvoltarea primelor două faze din cadrul proiectului ELI Park 3

eli park

Dezvoltatorul cu capital românesc Element Industrial a anunțat luni că a contractat o finanțare de 23 de milioane de euro de la Alpha Bank România pentru dezvoltarea primelor două faze din cadrul proiectului ELI Park 3, parte a hub-ului ELI Park Bucharest North West.

„Linia de finanțare acoperă dezvoltarea primelor două faze ale ELI Park 3 din cadrul hub-ului pe care îl dezvoltăm în zona Buftea – Chitila”, spune Andrei Jerca, Managing Director, Element Industrial adăugând: „Am traversat o perioadă dificilă cu numeroase provocări având în vedere creșterea costurilor și conflictul de la graniță. Cu toate acestea menținem ritmul de dezvoltare și închiriere”.

Prima faza a ELI Park 3, în suprafață de 18.500 a fost livrată în această primăvară, fiind închiriată integral. La faza a doua, respectiv 30.000 mp, gradul de ocupare a depășit deja 75% și are ca termen de finalizare trimestrul al patrulea al anului în curs.

„Finanțarea ELI Park 3 oferită de Alpha Bank vine în sprijinul planurilor de dezvoltare ale Element Industrial într-o piață foarte competitivă, stimulând prin acest parteneriat pe termen lung extinderea hub-ului ELI Park Bucharest North West”, a declarat Periklis Voulgaris, Executive Vice President Wholesale Banking la Alpha Bank România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *