Dezvoltatorul imobiliar Element Industrial investește 20 milioane de euro pentru extinderea proiectului ELI Park 3

Redacția apr. 27, 2022 0 comentarii
ELI PARK 3

Dezvoltatorul Element Industrial anunță o nouă investiție de 20 de milioane de euro, pentru extinderea cu încă 30.000 mp a proiectului ELI Park 3.

Faza a doua va fi livrată în trimestrul al patrulea 2022. În paralel, Element Industrial lucrează la o nouă fază a ELI Park Bucharest North West, 20.000 mp, lucrările fiind prevăzute să înceapă în a doua jumătate a acestui an. În aceeași zonă, dezvoltatorul a livrat anterior ELI Park 1, în suprafață de 50.000 mp.

FERRO România, divizia locală a grupului polonez FERRO, care comercializează echipamente sanitare și de instalaţii, a pre-închiriat o suprafață de 16.000 mp în noul spațiu.

„Alegerea FERRO reconfirmă importanța hubului Buftea-Chitila pe harta logistică a Bucureștiului”, spune Andrei Jerca, Managing Director, Element Industrial, adăugând:  „Păstrăm ritmul agresiv de dezvoltare și vom depăși în curând borna de 100.000 mp la ELI Bucharest North-West Hub. ”

Compania FERRO România activează pe piața echipamentelor sanitare și de instalații, comercializând produse precum baterii sanitare, sisteme de duş, rigole, sifoane, accesorii pentru baie, chiuvete, pompe, distribuitoare-colectoare sau robineţi. „În procesul de selecție a ofertelor, proiectul ELI a bifat toate criteriile, urmând să asigure distribuția atât pentru piața românească cât și pentru zona de Sud-Est a Europei”, explică Dan Ionutas, Director General FERRO România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *