Drum Expres Cluj Napoca-Dej : CNAIR a suspendat licitația pentru studiul de fezabilitate

Pasaj DN 1 C Tetarom III

CNAIR a suspendat marți, 2 aprilie 2024 licitația pentru proiectarea preliminară a Drumului Expres Cluj Napoca-Dej exact în ziua depunerii ofertelor. Licitația pentru studiul de fezabilitate a fost suspendată ca urmare a solicitărilor de clarificare pe care le-au transmis firmele de proiectare, conform datelor Economedia. Procedura de achiziție pentru serviciile de proiectare preliminară a fost lansată în 21 februarie 2024 și avea termen de depunere 2 aprilie 2024. În prezent, CNAIR are suspendate licitații pentru trei proiecte majore (etapa proiectare preliminară) : lotul 4 al Autostrăzii Sudului (a doua licitație), Drumul Expres Satu Mare-Oar și DEx Cluj-Dej.

Reamintim că licitația pentru studiul de fezabilitate pentru Drumul Expres Cluj – Dej a mai fost lansat în 2021, când patru asocieri de companii depuseseră oferte, după cum a scrie Economedia AICI.

,,Obiectul prezentului Contract de Servicii este elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru Drum Expres Cluj – Dej, in conformitate cu prevederile Caietului de Sarcini si ale legislatiei in domeniu” -SEAP.

Contractul are o valoare cuprinsă între 28 și 33 milioane lei, cu 40 % pentru prețul ofertei.

Durata contractului este de 21 de luni, cu 18 luni pentru studiul de fezabilitate. Drumul Expres va asigura legătura între A 3 Autostrada Transilvania și Autostrada Nordului Baia Mare-Dej-Bistrița-Suceava.

Traseu Drum Expres Cluj -Dej :

 

Comentarii

  1. Drumul expres nu e cea mai mare problema.. Centura Dejului care este amanata de 25 ani. Aceea e cea mai mare probleema pt. tot nordul tarii. Pe un singur pod si acela tot in reparatii se intalnesc autovehicule din cinci judete si se sta la cozi infernale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *