Drumul Expres Cluj – Dej: CNAIR lansează licitația pentru studiul de fezabilitate

Cluj Napoca Emerging Europe sursa foto: Emerging Europe

CNAIR lansează în SEAP licitația pentru elaborarea studiului de fezabilitate al Drumului Expres Cluj-Dej, în valoare de până la 33,4 milioane lei.

„In conformitate cu prevederile art. 104 alin (8) din Legea nr. 98/2016, Autoritatea Contractantă optează pentru achiziționarea ulterioară de noi servicii similare de la ofertantul a cărui ofertă va fi declarată câștigătoare în cadrul prezentei proceduri de achiziție publică în cuantum de 5.146.889,54 lei, fara TVA, valoarea reprezentand 20% din valoarea estimata a contractului (fara Rezerve de implementare, “Camera de Date” de proiect si fara Buget de Publicitate), iar Valoarea Estimata Totala (incluzand si serviciile similare) va fi: 33.493.162,02 lei, fara TVA. Valoarea minima a intervalului de la Sectiunea II.1.5 reprezinta valoarea estimata a prezentei proceduri, in functie de care se va elabora si evalua oferta, iar valoarea maxima a intervalului de la Sectiunea II.1.5 reprezinta valoarea estimata ce conține atât valoarea estimata a prezentei proceduri cat si valoarea posibilelor servicii noi similare conform art. 104 alin (8) din Legea nr. 98/2016”, potrivit SEAP.

Reamintim că licitația pentru studiul de fezabilitate pentru Drumul Expres Cluj – Dej a mai fost lansat în 2021, când patru asocieri de companii depuseseră oferte, după cum a scrie Economedia AICI.

sursa foto: Emerging Europe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *