Early Game anunță prima sa investiție din noul fond EGV II: 900.000 de euro în Relock, un start-up de cybersecurity fondat de antreprenori polonezi

Cyber security, securitate cibernetica

Fondul Early Game anunță că a investit 900.000 de euro în Relock, un startup de securitate cibernetică creat de fondatori polonezi care dezvoltă o nouă tehnologie de protecție a API-urilor (interfețe de programare a aplicațiilor), ca parte a unei runde pre-seed, anunță fondul.

Early Game Ventures (EGV) II este un fond de capital de risc capitalizat de Recovery Equity Fund, administrat de Fondul European de Investiții și finanțat prin PNRR în cadrul Next Generation EU.

Relock furnizează protecție în timp real a accesului la API-urile companiilor tehnologice și la datele pe care le schimbă cu alte entități, conform dezvoltatorilor.

Analize Economedia

salariu, bani, lei
turcia, ankara, steag, flag, drapel, istanbul, alegeri
bani, lei, bancnote, cash, numerar
bursa, indice bursier, investitii, scadere, grafic
bursa, indice bursier, investitii, scadere, grafic
inflatie bani echilibru balanta
la veterinar
camioane UMB autostrazi
Donald Trump
Colaj bani lei Marcel Ciolacu
Bani, investitie, economii
Marcel Ciolacu, premier
Incredere
constructii, locuințe, bloc, muncitori, șantier
cristian mihai ciolacu, nepotul premierului
Emil Boc, Sorin Grindeanu
Ministerul Energiei Sursa foto Peter Szijjarto
tbb foto event
productie, fabrica
Donald Trump, Trumponomics
euro, moneda, bancnote, bani
bani, finante, lei, financiar, deficit
Mugur Isarescu, guverantorul BNR
Azomures
inflatie bani echilibru balanta
452710313_472208142236025_2821867466000769013_n
Mugur Isărescu, Banca Națională a României, BNR
tineri joburi IUF- The International University Fair
crestere economica, grafic
bani, lei, moneda

“Protejarea API-urilor companiei este primordială, dar în același timp foarte neglijată la nivel global. Este nevoie, în medie, de șapte luni pentru ca o companie să identifice și să închidă accesul neautorizat la API-urile sale. Aceasta înseamnă că, de-a lungul întregii perioade, un atacator sau chiar și un angajat rău intenționat este capabil să acceseze sisteme critice, date sensibile și chiar să orchestreze activități frauduloase. Mai simplu spus, durează șapte luni pentru ca o companie de tehnologie să realizeze că este jefuită”, transmite compania.

Potrivit dezvoltatorilor săi, Relock furnizează o serie de funcționalități puternice, cum ar fi notificări instantanee de încălcare a accesului la date, jurnale de acces precise și în timp real sau refuzarea imediată a accesului.

“Potențialul tehnologiei Relock ca produs de sine stătător sau integrat în soluțiile mai mari ale jucătorilor precum Okta sau Kong a fost ceea ce a făcut ca Early Game să investească în runda de pre-seed a companiei”, transmit reprezentanții fondului.

„Noul motor Relock care asigură o rotație foarte frecventă a așa-numitor secrete digitale (parole etc) are capacitatea de a face legătura între multe vulnerabilități. Primii utilizatori care au adoptat deja tehnologia îl consideră foarte valoros pentru API-uri, dar și pentru alte utilizări critice, cum ar fi protejarea activelor din cloud sau pentru asigurarea securității la nivel de utilizator individual. Datorită Early Game, putem accelera dezvoltarea produselor, iar primele aplicații urmează să apară în curând”, a declarat Marcin Sznyra, fondator și CTO al Relock.

Florin Vișa, Partener la Early Game și coordonatorul tranzacției, spsuține că amenințările de securitate cibernetică evoluează constant. “Investițiile în soluții avansate de securitate cibernetică nu doar că abordează probleme critice prezente dar au totodată potențialul de a deveni o forță transformatoare pentru tehnologia globală”, adaugă Vișa.

Early Game Ventures (EGV) II este un fond de capital de risc capitalizat de Recovery Equity Fund, administrat de Fondul European de Investiții și finanțat prin PNRR în cadrul Next Generation EU.

Relock este un startup de securitate cibernetică cu sedii în Austin și Torun, care dezvoltă noi tehnologii pentru managementul și rotația frecvență a secretelor digitale în sistemele critice ale companiilor.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia: