Electromontaj, constructorul de rețele electrice de înaltă tensiune din România, preia Hidroconstrucția și societățile controlate de companie

Redacția sept. 12, 2022 1 comentarii
Hidroconstructia

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Electromontaj, constructorul de rețele electrice de înaltă tensiune din România, preia Hidroconstrucția, cea mai mare companie din ţara noastră specializată în domeniul construcţiilor hidroenergetice şi hidrotehnice, și societățile controlate de către aceasta.

Electromontaj SA, parte a Grupului H4L, este o companie specializată în construcția și întreținerea liniilor de transport împreună cu stațiile electrice de conexiuni și de transformare pentru alimentarea cu energie electrică. Grupul H4L desfășoară activități în diverse domenii, printre care dezvoltarea imobiliară, închirieri, exploatare forestieră, producere și comercializare de energie electrică și gaze naturale.

Hidroconstrucția are ca domeniu principal de activitate execuția lucrărilor de construcții hidroenergetice și hidrotehnice la suprafață și în subteran, pe lângă lucrările cu specific hidroenergetic, executând lucrări civile și industriale, drumuri și poduri, lucrări edilitare, lucrări de îmbunătățiri funciare, exploatări de cariere și balastiere, reparații de utilaje, confecții metalice și prefabricate din beton armat.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacție trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această operațiune în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Sursă foto: Hidroconstructia.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *