Elon Musk neagă afirmațiile conform cărora Twitter ar mai avea doar 1.300 de angajați: „Există aproximativ 2.300 de angajaţi activi”

Redacția ian. 22, 2023 0 comentarii
elon musk

Twitter are aproximativ 2.300 de angajaţi activi, a spus Elon Musk sâmbătă, într-un Tweet, contrazicând informaţiile potrivit cărora ar fi mult mai mic, transmite Reuters, potrivit News.ro.

CNBC a relatat vineri că numărul de angajaţi cu normă întreagă ai Twitter s-a redus la aproximativ 1.300 de angajaţi activi, care lucrează, inclusiv mai puţin de 550 de ingineri cu normă întreagă.

Aproximativ 75 dintre cei 1.300 de angajaţi ai companiei sunt în concediu, inclusiv aproximativ 40 de ingineri, a mai scris CNBC, citând înregistrări interne.

”Nota este incorectă. Există aproximativ 2300 de angajaţi activi, care lucrează la Twitter”, a scris miliardarul Musk într-un răspuns la un tweet care citează CNBC.

”Există încă sute de angajaţi care lucrează la încredere şi siguranţă, împreună cu câteva mii de contractori”, a adăugat Musk.

Musk a preluat Twitter în octombrie şi a efectuatrapid o serie de schimbări de produs şi organizaţionale.

Compania a lansat bifa albastră verificată de Twitter ca serviciu plătit şi, de asemenea, a concediat aproximativ 50% din personal.

 

sursa foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *