Elon Musk, într-o comunicare cu echipa Twitter: Va fi nevoie de “raționalizarea numărului de angajați”

Redacția iun. 17, 2022 0 comentarii
Twitter

Elon Musk s-a adresat pentru prima dată angajaţilor Twitter, joi, proiectând o nevoie de ”raţionalizare a numărului de angajaţi”, dar oferind şi alte câteva detalii noi despre preluarea companiei de social media, în valoare de 44 de miliarde de dolari, transmite agenția Reuters, citată de News.ro.

Musk a apărut la o discuţie video cu o întârziere de 10 minute, la ceea ce s-a dovedit a fi o sesiune liberă de întrebări şi răspunsuri moderată de un director al Twitter.

El le-a spus angajaţilor Twitter că doreşte să crească numărul de utilizatori ai serviciului la cel puţin un miliard de oameni şi a spus că publicitatea va rămâne importantă pentru companie, în ciuda faptului că a spus anterior că crede că Twitter nu ar trebui să difuzeze reclame, potrivit unei înregistrări audio a întâlnirii, ascultată de Reuters.

”Cred că publicitatea este foarte importantă pentru Twitter. Nu sunt împotriva publicităţii. Probabil că aş vorbi cu agenţii de publicitate şi aş spune: ‘hei, să ne asigurăm că reclamele sunt cât mai distractive posibil’”, a spus Musk.

Angajaţii Twitter au apelat la un canal intern Slack în timpul sesiunii, postând meme şi plângându-se că Musk nu oferă răspunsuri utile cu privire la viziunea sa pentru afacere şi compensarea angajaţilor.

De asemenea, ei au cerut pe Slack ca moderatorul să-l întrebe pe Musk despre părerile sale despre munca de la distanţă, deoarece Twitter permite în prezent angajaţilor să lucreze de la distanţă sau la birou.

Musk a spus că crede că personalul Twitter ar trebui să încline spre lucrul într-un birou, dar şi-a exprimat dorinţa de a face câteva excepţii.

 

 

Sursă foto: Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.