eMAG a extins Genius la patru aplicații, de astăzi

Redacția iun. 15, 2022 0 comentarii
emag

Retailerul online eMAG a extins, de astăzi, serviciul Genius în patru aplicații pe care le deține, respectiv eMAG, Tazz, FashionDays și Freshful, după cum Economedia a scris deja aici.

Dacă achiziționează abonamentul Genius, clienții vor beneficia de livrări gratuite și oferte pentru 5 milioane de produse în eMAG, 155.000 de articole în FashionDays, 9.000 de restaurante și parteneri din Tazz și 20.000 de produse din Freshful.

În cazul eMAG și FashionDays, livrarea este gratuită la easybox indiferent de valoarea comenzii, iar pentru livrarea la domiciliu comanda minimă este de 100 de lei. Tazz va livra gratuit comenzile care au o valoare de cel puțin 50 de lei, plasate de la restaurantele Genius. De asemenea, Freshful va livra gratuit comenzile cu o valoare de cel puțin 200 de lei în intervalele eligibile Genius.

Prețul abonamentului Genius rămâne același, 8,25 de lei/lună, 99 lei plătibil anual, indiferent de numărul de comenzi plasate.

În plus, clienții Genius pot adăuga un membru al familiei în abonamentul existent, pe bază de invitație, cu ajutorul opțiunii Family din contul Genius.

În medie, un client eMAG Genius a economisit 374 de lei într-un an din taxele de transport pe care altfel le-ar fi plătit dacă nu ar fi avut abonamentul, estimează retailerul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *