Angajații Meta din SUA, compania mama a Facebook, care vor dori să revină la birou în acest an, vor trebui să se vaccineze cu doza booster până la finalul lui martie

Redacția ian. 11, 2022 1 comentarii
Facebook Meta

Meta, compania mama a Facebook, va cere tuturor angajaților din SUA care lucrează să se vaccineze și cu doza booster până la finalul lunii martie 2022, scrie Business Insider.

De asemenea, gigantul rețelelor sociale le-a spus angajaților în această săptămână că le va amâna și mai mult întoarcerea la birou, până pe 28 martie, deoarece cazurile Omicron vor crește în toată țara. Compania plănuise inițial să readucă toți angajații din SUA la birou la sfârșitul lunii ianuarie.

„Suntem concentrați să ne asigurăm că angajații noștri continuă să aibă opțiuni cu privire la locul în care își desfășoară activitatea, având în vedere peisajul actual al COVID-19. Înțelegem că incertitudinea continuă face ca această perioadă să fie dificilă pentru a lua decizii cu privire la locul de muncă, așa că oferim mai mult timp pentru a alege ceea ce funcționează cel mai bine pentru angajații noștri”, a declarat Janelle Gale, vicepreședinte de resurse umane al companiei.

Facebook este cea mai recentă corporație care a modificat planurile de a readuce angajații la birou, pe fondul creșterii de cazuri de COVID-19. De asemenea, Apple și Google au respins pe termen nelimitat întoarcerea angajaților la birou.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *