Fluxul Twitter, acaparat de postări ale lui Elon Musk

Redacția feb. 14, 2023 0 comentarii
twitter elon musk bifa albastra verified

Fluxul populat de Twitter cu ajutorul algoritmului afişează, de luni seară, un număr foarte mare de postări publicate de patronul companiei, Elon Musk, transmite News.ro.

Pagina For You de pe Twitter, unde sunt afişate postări recomandate de algoritmul platformei, a fost inundată cu postările şi răspunsurile lui Elon Musk, afirmă foarte mulţi utilizatori, publicând capturi de ecran pentru a-şi susţine afirmaţia.

Acelaşi lucru se întâmplă utilizatorilor începând de luni seară indiferent dacă îl urmăresc sau nu pe Elon Musk ori dacă au interacţionat sau nu vreodată cu una dintre postările acestuia.

Pe versiunea web, în pagina For You, cu care utilizatorii sunt întâmpinaţi în mod implicit, primele 10 postări îi aparţin toate lui Elon Musk. Împrospătarea paginii duce uneori şi la afişarea altor utilizatori, însă, alteori, postările lui Elon Musk revin în fruntea acesteia.

Comportamentul ciudat al algoritmului vine după ce Elon Musk s-a plâns propriilor ingineri că i-a scăzut engagement-ul în ultima vreme şi chiar a concediat un inginer din această cauză.

Dacă nu cumva este o coincidenţă bizară, concluzia evidentă aici ar fi că proprietarul Twitter le-a cerut inginerilor săi mai multă vizibilitate în cadrul propriei platforme, iar aceştia i-au oferit-o în aşa fel încât toată lumea să înţeleagă ce se întâmplă.

Sursa foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *