Forte Partners a finalizat a doua fază a proiectului de birouri U Center

Redacția sept. 20, 2023 0 comentarii
U Center 2 Forte Partners

Dezvoltatorul imobiliar Forte Partners a anunțat miercuri finalizarea celei de-a doua faze a proiectului de birouri U Center din zona Tineretului din București, care are o suprafață totală închiriabilă de 35.000 de metri pătrați.

Lucrările de construcție au fost încheiate la doi ani de la demarare.

Dezvoltatorul anunță că au fost semnat contracte pentru spații office și de retail în suprafață de aproape 28.000 de metri pătrați.

„Suntem mândri să anunțăm finalizarea fazei a doua a proiectului U•Center, într-un context de piață caracterizat, în acest an, de scăderea semnificativă a livrărilor de spații office noi. Ne bucurăm că am reușit să adaptăm proiectul la noile cerințe existente în piața de birouri, în condițiile în care modul de lucru s-a schimbat semnificativ din 2019, anul începerii lucrărilor la prima fază a proiectului”, a declarat Geo Mărgescu, CEO și co-fondator al Forte Partners.

Prima fază a proiectului office U Center a fost finalizată în trimestrul al treilea al anului 2021, este închiriată integral de clienți precum Booking Holdings, Endava, Lensa, Up România, BT, Neuroaxis, DCS plus și a fost vândută către Pavăl Holding în noiembrie 2022.

Forte Partners este o companie fondată în 2014 și deținută de Geo Mărgescu și frații Johny și Jihad Jabra. Forte Partners a dezvoltat până în prezent un portofoliu de proiecte în valoare de peste 450 de milioane de euro, atât în sectorul de birouri, cât și în cel rezidențial. În trecut, Forte Partners a dezvoltat clădirile de birouri Ștefan cel Mare Building, proiectul office The Bridge, proiectul rezidențial Londra 27 și a finalizat proiectul rezidențial Aviației Park. Forte Partners a dezvoltat Inițiativa Sector 0 – Millo Offices și Tandem și U•Center.

Sursa foto: Forte Partners

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *