Google oferă Bulgariei o linie de credit de 2,5 milioane de euro pentru promovarea țării ca destinație turistică “cu patru sezoane”

nessebar bulgaria Photo by Nikolay DOYCHINOV / AFP

Bulgaria a obținut o linie de credit de 2,5 milioane de euro de la Google pentru publicitatea țării ca destinație turistică, potrivit anunțului făcut de ministrul bulgar al Turismului, Zaritsa Dinkova, în timpul unei reuniuni a comisiei parlamentare pentru turism, transmite Novinite.

Obiectivul principal al acestei inițiative este de a poziționa Bulgaria ca o “destinație cu patru sezoane”, urmărind să atragă turiști pe tot parcursul anului. Ministrul Dinkova a subliniat importanța valorificării instrumentelor moderne de marketing, în special a platformelor digitale, pentru a promova eficient țara.

Un aspect inovator al strategiei publicitare implică prezentarea locațiilor cinematografice din Bulgaria în materiale vizuale. Această abordare urmărește să scoată în evidență cadrele diverse și pitorești ale țării, care au servit ca fundal pentru diverse producții cinematografice.

Pe măsură ce Bulgaria îmbrățișează era digitală pentru promovarea turismului, se așteaptă ca colaborarea cu Google să sporească vizibilitatea destinațiilor bulgare, atrăgând un public mai larg și consolidând atractivitatea țării ca punct de atracție turistică pe tot parcursul anului.

Photo by Nikolay DOYCHINOV / AFP

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *