Impact a câștigat un litigiu în instanță privind dezvoltarea de blocuri de nouă și 10 etaje în Greenfield

Redacția feb. 9, 2022 0 comentarii
greenfield, impact

Dezvoltatorul Impact a câștigat, în primă instanță un proces privind suspendarea și anularea autorizațiilor de construcție conectate cu PUZ-ul Aleea Teișani- Drumul Pădurea Neagră nr. 56-64. Asociația Locuitorilor din Greenfield se opunea construcției de blocuri cu nouă sau 10 etaje într-o zonă despre care spunea că ar suporta maximum cinci etaje.

Planul Urbanistic Zonal prevede reglementarea unei suprafete de circa 28 ha din cartierul Greenfield cu zona de locuire cuprinzand 49 imobile cu regim de înălțime P+10E, un imobil cu regim de înălțime P+9E, un imobil cu regim de înălțime P+8E si unul cu regim de înălțime P+6E, plus zone destinate funcțiunilor conexe locuirii, respectiv școală, grădiniță, terminal
pentru transport public, centru comercial, clădire de birouri, parcare supraetajată la care se adaugă biserică, parcuri publice, precum și lucrări edilitare pentru conectarea zonei la utilități publice, lărgirea unor artere de circulație și realizarea altora noi.

Tribunalul București a pronunțat Hotărârea 568 pe 4 februarie și a respins cererea ca urmare a renunțării reclamantei la dreptul pretins.

PUZ-ul respectiv a fost aprobat de PMB din 2019.

Acţionariatul Impact este format, potrivit datelor BVB, din Gheorghe Iaciu (circa 60% din total), urmat de Adrian Andrici (16%) şi alţi acţionari (24%).

Sursa foto: Impact SA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *