Inaugurare amânată pe Autostrada București Sud : deschiderea lotului dintre Jilava și Popești -Leordeni se amână pentru ,,prima parte” a lunii aprilie, anunță secretarul de stat Scrioșteanu

Autostrada A 0 Sud Lot 2 Alsim API

Inaugurarea lotului de 13 kilometri dintre Jilava (DN 5) și Popești-Leordeni (DN4) de pe Autostrada A 0 București Sud se amână pentru ,,prima parte a lunii aprilie”, a anunțat, marți, 26 martie, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionel Scrioșteanu. La începutul lunii martie, oficialul din Transporturi dădea asigurări că deschiderea lotului Alsim Alarko între Jilava și Popești -Leordeni se va face până la sfârșitul lunii martie (detalii aici), însă mobilizarea constructorului din Turcia nu a fost suficientă, deși vremea a fost favorabilă lucrărilor.

,,Urmează în prima parte a lunii aprilie să dăm în trafic și un lot pe Autostrada A 0 Sud, zona dintre DN 5 (n.r Jilava) și DN 4 (nr. Popești-Leordeni).Acolo, din cauza faptului că mai sunt lucrări de efectuat în proximitatea nodului cu DN 4, trebuie realizată o bretea specială pentru trafic agabaritic. -” Ionel Scrioșteanu.

Potrivit informațiilor Economedia, noul termen de finalizare ar putea fi în jurul datei de 15 aprilie pentru că mai este de lucru la bretelele DN 4-ieșire spre Oltenița, etapa de balast stabilizat după care urmează așternerea asfaltului.

Sunt 7 kilometri deja terminați pe lotul 2 până la Vidra (deschis parțial între Bragadiru și Jilava la sfârșitul anului trecut) și încă 6 kilometri pe Lotul 1 de la Vidra la DN 4 Popești-Leordeni unde se fac ultimele lucrări.

Mobilizarea nu este suficientă nici pe Lotul 1 Vidra-Autostrada Soarelui, lot de 17 km. care trebuia deschis încă de la sfârșitul anului trecut. Noul termen estimat este iulie-august 2024.
Comentarii

  1. Déjà după atâția ani o luna nu mai conteaza. Sa fie făcut ça lumea nu ça podul sa între în reparatii după o luna sau doua…

  2. Acesti domni, șefi de la transporturi nu știu decât sa minta, induc în eroare cetățenii pe bani publici! Pentru a cata oara acest domn vine și ne minte cu ianuarie, găsind scuze ulterior ca să scape de critici! Sunt de fațada la transporturi, își fac reclama pe bani publici, pentru ca apoi sa retrscteze ce au spus! Sunt doar niște mincinoși ei cu ministrul transporturilor, purtătorul de cuvânt un ingrat iar domnul Scriosteanu un impostor cu salariu mare și cu publicitate gratuita la televizor! Dacă puteți mergeți sa vedeți cum se lucreaza la șoseaua Alexandria-Turnu Măgurele, hoție pe fata fără ca nimeni sa vadă și sa ia masuri! Rușine mare domnilor, când va apucați de treabă, dupa alegeri? Sunteți doar o clica măcinată de interse, mai bine zis ati format un grup de interese care rupe tara asta!

    • Și ce strică domnul Scrioristeanu că turcii nu sunt suficient de rapizi? Ce ai vrea să le facă, să-i bată? Dacă reziliezi, durează mult mai mult. Omul face tot ce poate! Mai lăsați criticile astea de doi bani! Sunteți unii care nu faceți nimic în viața voastră în afară de a critica ce fac unii. Dacă nu fac, nu e bine, dacă fac, iar nu e bine. Nimănui nu-i convine că nu se termină la timp, garantat. Dar la noi nu este disciplină în niciun domeniu, că sunt peste tot doar părerologi care se pricep din gură la toate!

    • d-un-ele sau tovarășe Tony, ce-ați adus dumneavoastră un plus valoare României ? ce benefici ați adus României pe plan mondial sau european sau doar un simplu troll de partid ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *