Indienii de la Mastek, parteneri cu Oracle și UiPath, intră în România

Redacția ian. 19, 2022 0 comentarii
Mastek

Compania indiană de tehnologie Mastek a anunțat că își deschide un birou la București, în România, sub numele de Evolutionary Systems B. V. Amsterdam – Sucursala București, scrie Business Standard, citat de Rador.

Cu peste 30 de universități și cu o serie de talente din domeniul IT de peste 0,17 milioane, centrul din România va avea un rol semnificativ în planurile strategice de dezvoltare ale celor de la Mastek pe piața de pe continentul european. Noul birou va servi totodată drept locație pentru afacerile Oracle din apropiere și la nivelul unor reguni din Europa, din Orientul Mijlociu și din Africa (EMEA).

Dată fiind dezvoltarea sectorului digital, noul sediu Mastek, din Impact Hub Equilibrium Building, etajele 1 și 2, str. Gara Herăstrău nr. 2, București 020334, România, urmează să ofere o tehnologie de ultimă generație și servicii „cloud” clienților europeni. Universitățile românești sunt cunoscute totodată pentru colaborarea lor cu diverse domenii IT. Mastek intenționează totodată ca, în birourile sale, să recruteze talente cu înaltă calificare, precum experți în ‘cloud’ și analiști în domeniul afacerilor.(Capital Market)

Mastek este o companie tehnologică indiană specializată în dezvoltarea tehnologiei digitale, cu sedii în Statele Unite, în Regatul Unit și în India, deținând 11 birouri cu peste 2.200 de angajați.

Mastek este listată la bursa din Mumbai. Printre partenerii săi se regăsesc Oracle, UiPath, Microsoft, Service Now, Amazon Web Services (AWS) și Google Cloud.

Sursa foto: Facebook/Mastek

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.