Marcel Ciolacu: Cel mai important lucru este că împreună cu Banca Națională am ținut cursul euro până în cinci lei/ Inflație cu două cifre este și în Franța, și în Germania

G4Media apr. 13, 2022 0 comentarii
Marcel Ciolacu, Nicolae Ciuca, coalitie

Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, în contextul dezbaterilor din societate despre inflația care a depășit 10% că “cel mai important lucru pe care îl văd eu este că împreună cu Banca Națională am ținut cursul euro până în cinci lei”:

“Este o influență venită din zona euro, și în Franța, și în Italia, și în Germania mai ales, există o inflație cu două cifre. De-asta am luat aceste măsuri, ca inflația să nu scape din mână și veți vedea că vor avea efecte directe”, a declarat șeful PSD jurnaliștilor.

“Cel mai important lucru pe care îl văd eu este că împreună cu Banca Națională am ținut cursul euro până în cinci lei”, a mai adăugat acesta.

Reamintim că coaliția de guvernare a anunțat, luni, pachetul “Sprijin pentru România”, în valoare de aproximativ 4 miliarde de euro, iar marți INS a anunțat că rata inflației a urcat la 10,2% în luna martie.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *