Marketplace pentru spații de depozitare: Numărul de depozite partenere a crescut cu 50%/ “Vom asista la schimbări în gestionarea lanțului de aprovizionare și întreruperi mai frecvente”

storage logistics, spatii depozitare, logistica Foto: Storage Logistics, Facebook

Numărul de depozite din cadrul platformei Storage Logistics, marketplace B2B pentru spații de depozitare clasa A, a crescut cu 50%, anunță compania. Spațiul de depozitare pentru proiecte de depozitare, pe termen scurt și mediu, a crescut cu 285.000 mp. Reprezentanții companiei se așteaptă ca, în acest an, să apară în continuare schimbări în gestionarea lanțului de aprovizionare și întreruperi mai frecvente comparativ cu anul anterior.

În prezent, Storage Logistics conectează o rețea de peste 150 de parteneri, prin intermediul căreia companiile pot accesa servicii de depozitare la cerere, având o suprafață totală a spațiului disponibil de aproximativ 350.000 metri pătrați și o capacitate de depozitare pentru 600.000 de paleți.

La finalul anului 2020, spațiul disponibil prin intermediul storage-logistics.ro era de 65.000 metri pătrați.

Analize Economedia

inflatie bani echilibru balanta
la veterinar
camioane UMB autostrazi
Donald Trump
Colaj bani lei Marcel Ciolacu
Bani, investitie, economii
Marcel Ciolacu, premier
Incredere
constructii, locuințe, bloc, muncitori, șantier
cristian mihai ciolacu, nepotul premierului
Emil Boc, Sorin Grindeanu
Ministerul Energiei Sursa foto Peter Szijjarto
tbb foto event
productie, fabrica
Donald Trump, Trumponomics
euro, moneda, bancnote, bani
bani, finante, lei, financiar, deficit
Mugur Isarescu, guverantorul BNR
Azomures
inflatie bani echilibru balanta
452710313_472208142236025_2821867466000769013_n
Mugur Isărescu, Banca Națională a României, BNR
tineri joburi IUF- The International University Fair
crestere economica, grafic
bani, lei, moneda
noii directori de la Transelectrica - Economedia
crestere economica grafic calcule foto pexels-pixabay
retea electrica - Transelectrica
Ford Courier Craiova Otosan (1)
Schaeffler Romania 1

Compania a centralizat o rețea de depozite regionale, optimizând procesul de Last Mile Distribution al clienților săi prin distribuirea produselor către punctul de livrare pe distanțe mai mici de 200 kilometri.

În prezent, peste 35% din paleții care tranzitează spațiile de depozitare din marketplace-ul Storage Logistics provin din marfa de tranzit și surplusul de producție, iar 15% din mărfurile depozitate fac parte din categoria Industrial Goods.

“În anul 2022 vom asista în continuare la schimbări în gestionarea lanțului de aprovizionare și ne așteptăm la întreruperi mai frecvente comparativ cu anul anterior. Într-o piață volatilă, nesigură, complexă și uneori ambiguă, pandemia a accelerat aceste schimbări. Astfel, companiile vor fi nevoite să asigure reziliența în lanțul de producție și primii pași pe care trebuie să-i facă este să acorde o mai mare importanță parteneriatelor și colaborărilor atât cu furnizorii cât și cu clienții. De asemenea, este necesară crearea unor parteneriate solide, dar și regândirea și optimizarea lanțul de aprovizionare astfel încât să fie mai proactiv, agil și flexibil”, a declarat Cristina Dumitrescu, Managing Partner Storage Logistics.

Storage Logistics reprezintă o rețea de spații de depozitare din România, prin intermediul căreia companiile care au nevoie de spațiu temporar, pe termen mediu și scurt, au acces la astfel de opțiuni. t.

Soluțiile oferite de Storage Logistics se adresează în special sectoarelor Retail, FMCG Industrial Goods și ADR.

Costul de depozitare al unui palet de marfă este în medie 5 Euro/lună, fără a include serviciile logistice și poate varia în funcție de numărul de paleți, perioada de depozitare și zona geografică.

Conform informațiilor din piață, în România există peste 5,6 milioane metri pătrați de spații logistice și de depozitare, volumul de business generat fiind de peste 6,1 miliarde de euro anual.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia: