MaxBet a fost cumpărată de fondul de investiții Novalpina Capital

Maxbet

Societatea MaxBet România, specializată în jocuri de noroc, a fost cumpărată de Novalpina Capital, un fond de investiții cu active de peste 1 miliard de euro și care derulează afaceri în Europa în healthcare, B2B, software și jocuri de noroc, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Înființată în 2002, Maxbet România are 1.400 de angajați și 117 locații în 15 orașe. În 2019, înainte de pandemia Covid-19, grupul avut o cifră de afaceri de 133 de milioane de euro.

“Vrem să inovăm, să ne extindem atât geografic, cât și digital. Această tranzacție coincide cu noi investiții care ne permite să continuăm să creștem. Apartenența la un grup atât de puternic înseamnă suport strategic și capital. Investițiile nu se vor limita la deschiderea de noi locații, ci și la crearea de valoare adăugată prin îmbunătățirea experienței clienților în sălile de jocuri MaxBet și specializarea angajaților. Vorbim despre investiții substanțiale pentru a dezvolta o companie într-un mod durabil și responsabil”, a declarat Ioana Bazavan, director general al MaxBet România, citată în comunicat.

Maxbet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *