Metrorex: Numărul trenurilor aflate în circulaţie este cu 38% mai mic decât în mod normal/ Timpul de așteptare este de 10-14 minute

metrorex, metrou Sursa foto: Facebook/Metrorex

Metrorex anunță că numărul trenurilor aflate în circulaţie este cu 38% mai mic decât în mod normal, din cauza faptului că instituția nu a mai plătit serviciile de mentenanță și salubritate prestate de Alstom.

Intervalul mediu de așteptarea a trenurilor de metrou pe toate magistralele se menține la circa 10 – 14 minute. Potrivit Metrorex, circulația la metrou se desfășoară joi cu 35 de trenuri în loc de 57, cât este prevăzut în graficul aprobat.

Creșterea timpilor de așteptare în stații este determinată de diminuarea serviciilor de mentenanță și salubritate prestate de Alstom Transport SA, cu care Metrorex are un contract în vigoare.

În această perioadă, Metrorex asigură activitățile de curățenie în vagoane, după retragerea trenurilor din circulație, în intervalul orar 23:00 – 05:00 și în timpul programului de circulație în situații care necesită salubrizare de urgență.

Sursa foto: Facebook/Metrorex

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *