O companie grecească aduce în România magazinele Kendall & Kylie Jenner, înființate de surorile vitrege ale faimoaselor surori Kardashian

Kendall and Kylie

Magazinele Kendall & Kylie Jenner, înființate de surorile vitrege ale faimoaselor surori Kardashian, vor fi inaugurate în curând în România, dar și în Grecia, Cipru și Bulgaria, în urma unui acord încheiat de compania grecească ICB cu FF Group, un important jucător din industria locală de fashion retail, potrivit Business News, citat de Rador.

FF Group a preluat dezvoltarea rețelei de magazine Kendall+ Kylie. Acordul semnat între FF Group și ICB (International Celebrity Brands) prevede că Grupul va deschide magazine monobrand în Grecia, Cipru, Bulgaria și România sub forma de Retail Distributor (Master Franchising). Primul magazin monobrand Kendall+ Kylie din Europa va fi deschis de FF Group la Sofia, în mai 2021, la Ring Mall, iar în septembrie se așteaptă deschiderea porților celui de-al doilea magazin omonim în Glyfada (o suburbie a Atenei).

Georgios Samios, președinte și director executiv al FF Group, a declarat că: „Suntem foarte încântați că FF Group investește strategic în cooperarea sa cu ICB și în dezvoltarea rețelei de magazine Kendall+ Kylie. Suntem foarte mulțumiți că în această nouă epocă pentru FF Group reuşim să ajungem la acorduri cu companii și mărci importante la nivel mondial, care ne conduc cu încredere și optimism spre viitor”.

„Celelalte” surori Kardashian

Brandul lifestyle Kendall+ Kylie a fost creat în 2012 de Kendall și Kylie Jenner, două influenceriţe şi style icons de renume mondial, surori vitrege ale faimoaselor „surori Kardashian” care, desigur, apar și ele în celebrul reality show. Cu o prezență deosebit de puternică în mediul digital (peste 400 de milioane de urmăritori în total pe conturile lor de Instagram), Kendall și Kylie Jenner sunt, fără îndoială, două creatoare extrem de populare pentru generația lor.

Colecțiile Kendall+ Kylie includ o linie completă de îmbrăcăminte (athleisure, denim, geci, tricouri, pantaloni, pantaloni scurți, fuste, rochii și tricotaje), accesorii (pantofi, genți și ochelari de soare), swimwear, beachwear, underwear şi homewear. Potrivit FF Group, cele două noi magazine vor prezenta atât colecțiile K + K White, destinate tinerilor, cât și cea mai modernă serie Black Label Collection. Toate creațiile Kendall+ Kylie reflectă stilul modern al modei de astăzi prin alegeri distincte, caracterizate de încredere în sine și stil modern.

Marca Kendall+ Kylie este prezentă astăzi în peste 25 de țări, precum și în cele mai mari magazine și malluri (Macy’s, Neiman Marcus, Selfridges, Saks Fifth Avenue, Harvey Nichols, Bloomingdales etc.) din America, Orientul Mijlociu, China și Australia. Brandul a demarat de asemenea o franciză cu magazine K + K în Doha, Abu Dhabi și în curând în Dubai.

Cine este ICB?

Compania ICB are sediul în Atena și reprezintă și distribuie în Grecia, Cipru și în toată regiunea Balcanilor mărci cunoscute precum Kendall + Kylie, Free People, BHPC, Gaudi, NA-KD, Halston, JLo Chiara Ferragni, Lipsy, LTB și multe altele. alte.

În plus, ICB are o prezență internațională ca reprezentant global al colecției Kendall + Kylie White, în afară de SUA și Canada, cu un portofoliu de clienți care include cele mai bune magazine retail și malluri din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și India, precum și cele mai mari eshop-uri, cum ar fi Amazon, Zalando, Namshi, About You etc.

Potrivit companiei, aceasta deține un portofoliu de 500 de clienți în diferite orașe din Grecia și Cipru, clienți independenți și malluri din Europa și Orientul Mijlociu.

Sursa: Rador / Traducerea: Carolina Ciulu/cciulu/czaharia

Sursa foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *