One United Properties extinde proiectul One Lake Club cu 119 apartamente, pentru care a cumpărat încă 3.065 mp de teren

One Lake Club

One United Properties a achiziționat un nou teren cu o suprafață de 3.065 de metri pătrați, pentru extinderea ansamblului rezidențial One Lake Club, situat pe malul Lacului Tei. Proiectul, proiectat ca un club rezidențial, se află în prezent în curs de autorizare.

Proiectul rezidențial include 5 turnuri cu aproximativ 544 de apartamente, dezvoltate pe un teren cu o suprafață de 22.000 de metri pătrați. De asemenea, proiectul propune o serie de facilități integrate, precum sală de sport și piscină semiolimpică cu deschidere la lac, apartamente cu grădini și spații comerciale la parter, precum și un parc cu locuri de joacă și spații de relaxare cu o suprafață de 7.200 de metri pătrați.

Odată cu achiziția noului teren, în contextul cererii crescute pentru acest proiect, dezvoltarea va fi extinsă cu încă 2 clădiri cu aproximativ 119 apartamente și grădini generoase, precum și acces direct la parc.

„Căutăm să investim în dezvoltări sustenabile în zone ale Bucureștiului cu multiple oportunități, iar dezvoltarea One Lake Club se înscrie în această direcție. Poziționarea excelentă și priveliștea directă asupra lacului Tei, dar și serviciile integrate pe care le vom oferi viitoarei comunități și accesul rapid la facilitățile din zona de Nord a Capitalei sau autostrada A3 se numără printre punctele forte ale acestui proiect rezidențial care va revitaliza zona. Cererea crescută pentru această locație a contribuit la decizia de extindere a proiectului, prin achiziționarea noului teren”, a declarat Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

Prin dezvoltările sustenabile pe care le aduce pe piață, compania One United Properties urmărește să revitalizeze zone cu potențial crescut din București și să creeze adevărate comunități care beneficiază de servicii variate în cadrul proiectelor sale. În vara anului 2021, dezvoltatorul a achiziționat terenul de 22.000 de metri pătrați pe malul Lacului Tei, destinat proiectului One Lake Club.

Compania a achiziționat recent, de la Auchan, hala Ford, cu care va completa proiectul One Floreasca City.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *