Parteneriat la nivel înalt. UiPath și Microsoft vor colabora pentru dezvoltarea automatizării în cloud

Redacția oct. 6, 2022 0 comentarii
uipath

UiPath, primul unicorn românesc, a anunțat miercuri un parteneriat strategic extins cu gigantul Microsoft, pentru a dezvolta soluții de automatizare în cloud.

UiPath și Microsoft vor colabora și vor inova pentru a aduce pe piață soluții de automatizare construite pe Microsoft Azure, oferind astfel servicii pentru clienții care doresc să crească productivitatea utilizând capabilitățile de automatizare UiPath în Microsoft Office. Astăzi, oferta UiPath este disponibilă direct în Azure Marketplace și prin oferte private va fi integrată și în Microsoft Power Platform până la începutul anului 2023.

„La UiPath, credem cu tărie că automatizarea este viitorul muncii și continuă să transforme modul în care companiile își desfășoară activitatea”, a declarat Daniel Dines, co-fondator și co-CEO al UiPath. „UiPath Automation Cloud este esențial pentru viziunea companiei noastre și vedem că tot mai mulți clienți aleg cloud-ul ca fundație pentru procesul lor de automatizare.”

UiPath Business Automation Platform este o platformă care permite tuturor – de la programatori RPA și testeri până la citizen developers și utilizatori de afaceri – să lucreze alături de roboți software.

„UiPath Automation Cloud pe platforma Microsoft Azure susține platforma UiPath și permite clienților să implementeze rapid roboți autonomi (unattended) fără a necesita suport IT, resurse sau infrastructură, în timp ce Microsoft Cloud permite organizațiilor să își atingă potențialul maxim bazându-se pe o platformă cloud integrată și deschisă, care cuprinde șase domenii critice — securitate, infrastructură, inovare digitală și în aplicații, date și AI, aplicații business și munca modernă”, a spus Scott Guthrie, Vicepreședinte Executiv, Cloud + AI Group la Microsoft.

Sursa foto: Facebook/UiPath

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *