Peste 30 de speakeri internaționali de la RedHat și Meta vin la DevCon 2022

DevCon visual

Catalyst Solutions anunță reîntoarcerea celei mai influente conferințe dedicate profesioniștilor în IT: DevCon. După cei doi ani de restricții, evenimentul revine în format fizic: 9-10 noimebrie, NORD Events Center, Pipera, București. Conferința își păstrează și componenta online, astfel încât îi poate oferi acces întregii comunități IT din România. Ajunși la cea de-a patra ediție, organizatorii DevCon așteaptă peste 5 000 de participanți în format fizic și online. Speakeri de la Microsoft, Meta, Azul Systems și RedHat, alături de peste 25 de companii IT vor susține sesiuni dedicate, masterclasses și discuții deschise.  Participanții au șansa să rămână la curent cu ultimele tendințe din domenii ca Java, DevOps, Data, AI & ML, Web & Mobile. Întreaga agendă a celor două zile poate fi accesată pe dev-con.ro.

Principala misiune pe care și-o propune conferința premium, DevCon, este aceea de a oferi cel mai nou conținut în materie de IT și de a conecta comunitatea profesionistă a industriei. Conceptul pornește de la DevTalks AI & Innovation – Humanity Reimagined, proiectul-umbrelă care înglobează evenimentele din sfera IT organizate de Catalyst Solutions.

Ne bucurăm să anunțăm revenirea în format fizic a uneia dintre cele mai influente conferințe Tech din România. Nimic nu se compară cu posibilitatea de networking față în față, atât cu speakerii internaționali, cât și cu cele mai renumite companii IT. Este un prilej uriaș pentru particpanți să discute ultimele tendințe și schimbări din industrie, în timp ce-și pot construi relații cu profesioniști din piața locală și internațională. Celor cărora își doresc să participe la eveniment, dar nu pot fi prezenți la locație, le oferim șansa să-și rezerve locurile pentru versiunea online. Așteptăm peste 5 000 de pasionați ai tehnologiei IT să ni se alăture în cele două zile de eveniment full tech!” – Carla Tîrnăcop, Project Manager @DevCon

Odată cu revenirea în format fizic a conferinței, participanții se pot bucura de o experiență completă, vizitând zona Expo a standurilor companiilor. Aceasta cuprinde quiz-uri, concursuri, premii și inclusiv o arie dedicată Gadgets & Testing. Astfel, pasionații de Tech au șansa să intre în contact cu cele mai noi gadgeturi și să exploreze zona Automotive, pe care organizatorii împreună cu partenerul acestei editii o vor pune la dispoziție.

DevCon este susținut la această ediție de către parteneri, precum:  

  • Main Partner – Systematic
  • Java Con – Cognizant Softvision, Luxoft Romania, Raiffeisen Bank, IDEMIA Romania
  • DevOps Con – BCR, EPAM Romania, LSEG Romania, SoftServe
  • Data, AI & ML Con – Cognyte, EMERGN, MassMutual Romania, rinf.tech
  • Web & Mobile Con – Accenture, BearingPoint Romania, Molson Coors GBS
  • Automotive Area Partner – Harman
  • .NET Area Partner – Stefanini EMEA
  • Sponsori ai evenimentului – IDS Consulting, MHP – A Porsche Company, Siemens

În decursul celor două zile de eveniment, profesioniștii IT invitați la conferință vor oferi insighturi valoroase printr-o serie de keynotes în format fizic. Acestea vor fi susținute pe următoarele scene din locație:

9 noiembrie:

  • Java Con
  • DevOps Con

10 noiembrie:

  • Data, AI & ML Con
  • Web & Mobile Con

În ceea ce privește versiunea online a evenimentului, specialiștii în IT vor aduce tips&tricks din zona Tech prin masterclasses și prin mult așteptatele open talks. Atât prin participarea in-person, cât și online, participanții au șansa să asiste la o gamă largă de teme abordate, printre care: Securitatea cibernetică este treaba tuturor, Folosirea Inteligenței Artificiale pentru prevenirea atacurilor de cord, Construierea de la zero a unui filtru publicitar bazat pe învățarea automată. Agenda completă a celor două zile de eveniment poate fi accesată pe dev-con.ro/agenda.

Mihailo Joksimovic, Senior Software Engineer @Microsoft urmează să susțină unul dintre momentele cheie ale acestei ediții. Participanții sunt nerăbdători să asiste la keynote-ul său, May I interest you in…R?, în data de 10 noiembrie, pe scena Web & Mobile Con.

Unul dintre motivele pentru care adorăm să mergem la conferințe este să auzim și să învățăm ceva nou, corect? Prin urmare, de ce n-am învăța ceva absolut nou? De ce n-am învăța puțin din… limbajul R? R este, de obicei, utilizat pentru statistici și învățare automată. Cu toate astea, cred că e păcat. E păcat, pentru că limbajul este frumos, are un set uimitor de pachete și biblioteci, fiind construit drept un limbaj perfect funcțional. Totuși, poți folosi OOP dacă vrei.” Mihailo Joksimovic, Senior Software Engineer @Microsoft   

Ajunsă la cea de-a patra ediție, DevCon rămâne una dintre cele mai apreciate conferințe IT din România, conform testimonialelor a câtorva dintre profesioniștii comunității internaționale din industria Tech:  

„A fost o plăcere să fim prezenți la o sesiune din DevCon Live 2021, organizarea a fost fantastică, profesionistă și de mare ajutor. Va fi o plăcere să participăm la următoarele ediții ale conferinței, chiar și fizic dacă restricțiile Covid vor fi înlăturate în viitor.” – Lorenzo Barbieri, Cloud Solution Architect @Microsoft  

„Mi-a plăcut foarte mult profesionalismul și eficiența pregătirii evenimentului DevCon 2021. A fost categoric o experiență plăcută!”Georgiana Lupu-Florian, CEO & Founder @Wolfpack Digital 

„Una dintre cele mai complete conferințe! În ciuda tuturor provocărilor de a realiza un eveniment online, echipa DevCon a reușit să organizeze una dintre cele mai bune conferințe la care am fost vreodată! Abia aștept ediția din 2022 – sunt nerăbdător să gust acea Timisoreana cu voi toți!”Carlos Mota, Android Tech Lead & KMP Architect @Avancee Software.  

Evenimentul este susținut de către partenerii logistici: L’OR, Dorna, Sunday Bites, Mabo Coffee.  Pasionații de IT pot avea acces la eveniment prin achiziționarea biletelor pe dev-con.ro, la secțiunea Tickets.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *