Peste 800.000 de mașini Mercedes-Benz au fost rechemate la service din cauza unei defecțiuni tehnice

Redacția ian. 5, 2022 0 comentarii
Mercedes-Benz

Mercedes-Benz a anunţat miercuri că va rechema la service sute de mii de maşini din cauza unei defecţiuni tehnice, transmite DPA, citat de Agerpres.

Anumite modele GLE/GLS, C-Class, E-Class, S-Class, E-Class, GLC, CLS şi G-Class cu motor diesel ar putea înregistra scurgeri şi, din această cauză, nu poate fi complet exclusă o creştere a temperaturii componentei, a informat producătorul de maşini premium. Sunt afectate peste 800.000 de vehicule pe plan global, conform informaţiilor publicaţiilor germane Bild şi Handelsblatt.

Reprezentanţii Mercedes-Benz nu au făcut declaraţii privind cifra exactă. Mercedes, o subsidiară a Daimler, a subliniat că rechemarea la service fusese anunţată în noiembrie. Până când se vor face reparaţiile, „vehiculele afectate trebuie conduse cu atenţie, iar utilizarea ar trebui limitată la minumul necesar”, a informat compania.

Înlocuirea componentelor afectate este programată să înceapă probabil la mijlocul lunii ianuarie, în funcţie de obţinerea softului relevant şi a disponibilităţii pieselor, a precizat Mercedes

Sursa foto: Daimler

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.