Prima recepționeră virtuală din țară îi întâmpină pe clienți la un hotel din Brașov

asistent virtual hotel Lara Sursa foto: Advanced Robotics

Prima recepționeră virtuală din țară îi întâmpină pe clienți la un hotel din Brașov. Lara este o aplicație dezvoltată la Brașov, testată deja cu succes, după cum a spus administratorul hotelului, Cristian Macedonschi, la emisiunea Pulsul Zilei, de la Radio România Brașov FM.

„Facem un test 2 luni de zile, pilot, ca după aceea să cucerească nu numai toată România, ci toată Europa…din Brașov”, spune el.

Colaborarea cu oaspeții hotelului este perfectă, mai spune Cristian Macedonschi: „Recepționerul digital nu ia locul recepționerului uman, ci îl susține. De exemplu, Lara vorbește la ora actuală română, engleză, germană și vor urma alte limbi străine precum spaniola, franceza, italiana, ebraica, rusa, chineza, japoneza. Este aproape imposibil să găsești un recepționer uman care să vorbească toate aceste limbi”.

Deocamdată, Lara are funcții de check-in și check-out, dar, pe viitor, le va oferi turiștilor și posibilitatea achiziționării de bilete la spectacole, la muzee sau tururi turistice și multe altele.

Sursa: Rador

Sursa foto: Advanced Robotics

Comentarii

  1. Un glas suav m-a întâmpinat la telefonul ING Bank. Desi nu eram ragusit n-a înteles ce întrebam, insista asupra unei proceduri inutile, s.a., asa ca am renuntat. Am scris e-mail, si am avut rabdare sa primesc raspuns scris. Evident la hotel nu se poate astepta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *