Proprietarii de Tesla din China protestează față de reducerile de preț surpriză pe care le-au ratat

Redacția ian. 8, 2023 0 comentarii
tesla

Sute de proprietari de Tesla (TSLA.O) s-au adunat în weekend la showroom-urile și centrele de distribuție ale producătorului auto din China, cerând reduceri și credite după reduceri bruște de preț, transmite Reuters. Cumpărătorii spun că au plătit prea mult pentru mașinile electrice pe care le-au cumpărat anterior.

Sâmbătă, aproximativ 200 de cumpărători recenți ai modelelor Tesla Model Y și Model 3 s-au adunat la un centru de livrare Tesla din Shanghai pentru a protesta față de decizia constructorului auto american de a reduce vineri prețurile pentru a doua oară în trei luni.

Mulți au declarat că au crezut că prețurile practicate de Tesla pentru mașinile sale la sfârșitul anului trecut nu vor fi reduse atât de brusc sau de profund cum tocmai a anunțat producătorul auto, într-o mișcare de stimulare a vânzărilor și de susținere a producției la uzina sa din Shanghai. Expirarea programată a unei subvenții guvernamentale la sfârșitul anului 2022 i-a determinat, de asemenea, pe mulți să își finalizeze achizițiile.

Sursă fotă: Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *