Retailerul Primark deschide cel de-al patrulea magazin din România în Cluj-Napoca

Vivo, Cluj Napoca / Sursa foto: Vlad Cupșa / http://komiti.media/ Vivo, Cluj Napoca / Sursa foto: Vlad Cupșa / http://komiti.media/

Retailerul de modă Primark a anunțat marți că deschide cel de-al patrulea magazin din România în Cluj-Napoca, în centrul comercial VIVO!. Noul magazin va deveni operațional începând cu anul viitor.

Procesul de recrutare pentru pozițiile manageriale este în curs de desfășurare. Oferta va fi completată pe parcursul verii, când vor fi disponibile și alte posturi din zona de visual merchandiser și resurse umane.

Noul magazin va ocupa un total de 3.700 de metri pătrați de spațiu comercial împărțit pe două etaje.

Maciej Podwojski, Director ECE, Primark, a declarat: „Este un moment emoționant pentru noi, deoarece anunțăm cel de-al patrulea magazin din România, care se va deschide în Cluj-Napoca anul viitor. Suntem mândri de creșterea noastră continuă în România, precum și în Europa Centrală și de Est, unde vom avea 17 magazine în șase piețe, până la sfârșitul anului 2025. Cluj-Napoca este un oraș vibrant și sunt sigur că experiența de cumpărături pentru care Primark este cunoscut și apreciat va fi apreciată de locuitorii orașului și ai zonelor înconjurătoare.”

Fulga Dinu, Country Manager, CPI România, a declarat: „Suntem bucuroși că un retailer important precum Primark a ales VIVO! Cluj-Napoca pentru a-și extinde prezența locală. Este, în același timp, o confirmare a eforturilor noastre constante de dezvoltare și diversificare a portofoliului nostru de branduri pentru a oferi clienților o experiență de cumpărături interesantă și complexă. Cluj-Napoca este unul dintre orașele cu cea mai mare creștere din România, cu o economie în continuă dezvoltare, precum și un centru universitar de renume.”

Primark a intrat pe piața din România în 2022, odată cu deschiderea primei sale locații în ParkLake Shopping Center, București, care a fost urmată la scurt timp de o a doua locație în capitală, în AFI Cotroceni. Cel de-al treilea magazin se va deschide în Iulius Town, Timișoara, în cursul acestui an. Primark continuă să-și consolideze prezența în Europa Centrală și de Est, deschizând noi magazine în Budapesta, Ungaria; Praga, Republica Cehă; și Bydgoszcz, Polonia în 2024.

Vivo, Cluj Napoca / Sursa foto: Vlad Cupșa / http://komiti.media/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *